Ordinul dat de Becali, dupa ce Multescu a spus ca a primit mesaj ca Ivan si Baluta vor iesi cu "picioarele rupte"

Ordinul dat de Becali, dupa ce Multescu a spus ca a primit mesaj ca Ivan si Baluta vor iesi cu "picioarele rupte"

Lyon - Ajax, azi la Sport.ro de la 22:00

Gigi Multescu a declarat ca a primit un mesaj incredibil din partea lui Laurentiu Reghecampf. Multescu sustine ca doi dintre jucatorii sai au fost amenintati de Reghe.

"Sunt ingrijorat, nu ascund asta. Exista o rivalitate, acum sunt si inflamati, sunt in situatia de a pierde titlul. Ii inteleg, sunt putin mai nervosi, e normal, dar pana la o limita. A dat un mesaj antrenorul lor. A spus ca le va rupe picioarele lui Ivan si lui Baluta daca vin la meci. A zis ca pune un jucator. Nu e de acceptat. Asta ma face sa fiu chiar ingrijorat!", a spus Multescu.

In replica, Gigi Becali spune ca a dat ordin sa nu se mai faca faulturi la Steaua:

"Nu stiu asa ceva, dar daca a facut asa ceva, nu e normal. La mine ce stiu ca eu comand la echipa asta. Eu le-am spus: bai, un galben nu mai vreau sa vad. Eu vreau sa vad fotbal cum joaca Real Madrid, Barcelona, cum am vazut. Nu vreau sa vad lovituri, fault, nu mai vreau alunecari, nu-mi plac mie alunecarile, ordinul meu asta a fost. Fotbalul nu se joaca pe galbene, daca iei galben, nu mai e fotbal, inseamna ca vrei sa rupi piciorul", a spus Gigi Becali pentru ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies