Omul din spatele transferului lui Marica la Steaua? Mesajul postat de noul atacant al Stelei pe pagina de Facebook

Omul din spatele transferului lui Marica la Steaua? Mesajul postat de noul atacant al Stelei pe pagina de Facebook

Marica a semnat cu Steaua dupa mai multe runde de negocieri, patronul echipei anuntand ca s-a facut si nu s-a mai facut mutarea de mai multe ori. Marica a fost convins in cele din urma sa revina in Liga I inainte de campionatul european din Franta, semnand cu Steaua.

Dupa ce a facut viza medicala si fost prezentat oficial la noul club, Marica se pregateste de primul meci in tricoul Stelei, ce poate avea loc marti, cand Steaua disputa primul amical din cantonamentul din Antalya.

Atacantul Stelei a tinut sa ii multumeasca lui Viorel Paunescu, fostul presedinte al Stelei, cel care i-a "pasat" echipa lui Gigi Becali la inceputul anilor 2000, si care a ramas un apropiat al clubului:

"In viata intalnim oameni care ne redau increderea, amintindu-ne ca in spatele mastilor cu care ne-a impovarat rautatea lumii, se ascund niste fiinte minunate. intalnim oameni care ne ajuta sa fim pozitivi, care ne motiveaza si care ne ambitioneaza. Intalnim oameni care ajuta la educatia noastra, oameni de la care avem mereu de invatat si care sunt demni de urmat prin exemplul bun oferit. Pentru toate astea va multumesc domnule Viorel Paunescu!", a scris Marica pe pagina sa de Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies