Omul care i-a luat banderola lui Hagi la nationala ii DISTRUGE pe dinamovisti! Popescu: "E un club stins, fara spirit, nu e ca Steaua" Ce contract FABULOS a refuzat pentru Dinamo

Dinamo Gica Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Iulie 2012, 10:15
Data actualizarii: Sambata 07 Iulie 2012, 21:26

Popescu regreta si azi contractul semnat pe final de cariera cu Dinamo! Spune ca a refuzat o oferta de senzatie pentru a ramane aproape de echipa nationala, greseala pe care nu ar mai repeta-o acum.
►Weekendul viitor e festival de meciuri la PRO TV: sambata, 14 iulie: SuperCupa Romaniei: Dinamo - CFR | Duminica, 15 iulie, Steaua isi prezinta lotul: Steaua - Litex | Meciurile vor fi in direct si pe voyo.ro

Popescu e dezamagit de ceea ce vede la Dinamo, care a ramas mult in urma Stelei in ultimii ani.

"Dinamo mi se pare un club cu probleme. Au aceiasi jucatori, nu audc fotbalisti noi. Mi se pare o echipa stinsa, fara spirit, asta e senzatia pe care o am. Un club stins, nu stii cine il conduce, nu vezi nimic. La Steaua vezi prezenta, il vezi pe Mihai Stoica, pe Gigi Becali, pe Argaseala, la Dinamo nu vezi nimic.

Borcea e plecat nu stiu unde, ceilalti actionari nu sunt prezenti, aceeasi jucatori, meciurile amicale sunt pierdute. ba e Bonetti, ba nu e Bonetti. Am facut o greseala cand am venit la Dinamo, gandindu-ma la echipa nationala. Aveam un contract fabulos in Japonia pe doi ani, dar am gandit totul pentru echipa nationala. Nu as mai face lucrul asta acum!", a spus Gica Popescu la Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!