Omul care a ingropat Steaua a fost cumparat direct de pe aeroport, cu 5.000 de euro!

Autor: Sport.ro
Marti 12 Aprilie 2011, 11:00

	Omul care a ingropat Steaua a fost cumparat direct de pe aeroport, cu 5.000 de euro!

Ovidiu Mihalache (26 de ani), fundasul Astrei Ploiesti, cel care a marcat golul victoriei in meciul cu Steaua, a fost cumparat, in 2007, pe Aeroportul Henri Coanda cu 5.000 de euro.

In vara anului 2007, cel poreclit “Mache” a fost remarcat de oficialii de la CSM Ploiesti, devenit apoi Astra, la un trial desfasurat de Dinamo II, in care fundasul a fost “intors” pe toate partile de Georgian Paun, iar echipa sa a pierdut la 6-7 goluri diferenta. Mihalache a plecat acasa, intr-o comuna din judetul Iasi, fiind legitimat la Auxerre Lugoj, care era aproape de desfiintare.

Conducatorii Astrei l-au convins pe patronulul de la Lugoj sa accepte 5.000 de euro in schimbul fundasului si sa semneze dezlegarea pe Aeroportul “Henri Coanda”, unde bossul de pe Bega se pregatea sa faca check-in-ul pentru a se urca in avion. Mihalache nu a fost niciodata accidentat in patru ani, scrie Libertatea.

"Mingea a venit perfect. M-am ferit de un coechipier si am tras. Distanta a fost ideala, nu a fost prea greu de executat sutul... Va promit ca nu va fi ultimul meu gol in Liga I", Ovidiu Mihalache, fundas Astra.

"Aveam in birou poster cu Massimo Maccarone... Acum mi-am facut deja si unul cu Mihalache! Mi-a facut seara perfecta cu golul contra Stelei!", Dinu Gheorghe, presedinte Rapid

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT