Oli, cu gandul la Steaua: "E favorita la titlu in acest sezon!" Fostul antrenor al Stelei explica esecul din grupele Ligii:

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 17:04

	Oli, cu gandul la Steaua: "E favorita la titlu in acest sezon!" Fostul antrenor al Stelei explica esecul din grupele Ligii:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Cosmin Olaroiu e convins ca Steaua va castiga titlul si in acest sezon. Intr-un interviu acordat publicatiei Adevarul, fostul antrenor al Stelei a explicat esecul ros-albastrilor in grupele Ligii Campionilor.

"Ma bucur pentru orice meci si orice competitie castigata de Steaua. E si firesc, fiindca am copilarit acolo si am cunoscut multe satisfactii acolo."

"Steaua de acum a ajuns la un anumit echilibru in privinta bancii, a staffului managerial, a patronatului. Iar aceasta simbioza le-a permis sa aduca titlul cu numarul 24. Si, la ce am vazut, Steaua e favorita si va castiga si titlul cu numarul 25 la finalul acestui sezon."

"In grupele Ligii n-a mai batut pe nimeni de sapte ani pentru ca e totusi o diferenta intre noi si echipele din vestul Europei."

"Ma refer la buget, la valoare, fiindca de aici pleaca totul. Victorii in Liga vor mai fi, insa izolate. De exemplu, Clujul a batut Manchester, dovada ca se poate. Dar nu mereu."

"Pai, daca Steaua ar invinge constant Chelsea, atunci de ce englezii ar mai investi acele sume uriase sau de ce ar aduce un antrenor ca Mourinho?", a spus Olaroiu in Adevarul.

Cosmin Olaroiu a fost campion cu Steaua in 2006, an in care a reusit si cea mai buna performanta a unei echipe romanesti dupa 1990 - accederea intr-o semifinala de Cupa UEFA.
 

Scandal la dezbaterea bugetului în comisii. Deputat PSD: „Aţi luat bănuți de la copii”
BRAT

Modifică setările cookies