Ogararu refuza Steaua? "Nu sunt dorit indeajuns in Ghencea"

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Decembrie 2009, 19:26
Ogararu refuza Steaua? "Nu sunt dorit indeajuns in Ghencea"

George Ogararu a declarat ca nu este multumit de oferta pe care Gigi Becali i-a facut-o pentru a se reintoarce la Steaua!

"Au fost negocieri cu Steaua. Am fost sunat de patronul Stelei, care mi-a facut o oferta de a veni in Ghencea inca din iarna, de acum. Am vorbit, insa nu intru in detalii financiare, nu vreau sa fac transferuri prin presa. Pentru mine sunt lucruri pozitive de fiecare data cand sunt dorit la o echipa. Pot doar sa ma bucur sa sunt dorit ca si fotbalist. Nu cred, insa, ca sunt dorit indeajuns in Ghencea in momentul de fata, judecand dupa atitudinea conducerii steliste sau, mai degraba, dupa oferta facuta.

Conteaza si situatia financiara, dar nu am pus-o pe primul loc. Este mai importanta stabilitatea. In momentul in care mai am sase luni de contract si mi se ofera tot atat de la Steaua, nu e prea avantajos. Iti doresti mai mult la varsta pe care o am eu. Niciodata nu am vorbit despre bani si nici nu vreau sa deschid acest subiect, dar daca o echipa te vrea trebuie sa iti faca o oferta tentanta. As fi vrut sa simt ca sunt dorit acolo, dar nu pentru sase luni, pentru a fi folosit la nevoie, pentru ca Golanski nu mai vrea sa isi prelungeasca contractul. As fi vrut sa am o stabilitate din punctul asta de vedere", a declarat George Ogararu la Radio SPTFM.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul Wimbledon la Constanța
BRAT