Ogararu: "Nu cred ca suporterii vor trece peste ultima iesire a lui Gigi Becali!"

Autor: Sport.ro
Luni 09 August 2010, 13:54

	Ogararu: "Nu cred ca suporterii vor trece peste ultima iesire a lui Gigi Becali!"

George Ogararu e dezamagit de situatia de la Steaua. "Eu am vrut sa revin la Steaua, pentru ca n-am cum sa uit ce datorez Stelei"

"Eu am vrut sa revin la Steaua, pentru ca n-am cum sa uit ce datorez Stelei. Am avut oferte si de la alte echipe din tara, dar n-as fi putut juca in alta parte. Din pacate insa, nu am putut ajunge la o intelegere cu oficialii stelisti. Ei, probabil, credeau ca-mi fac o favoare transferandu ma, si asa a picat totul. M-au bucurat primele doua rezultate. Sa revii in doua randuri de la 0-1, cu o echipa construita in cateva luni, nu e deloc usor.

Eu am spus intotdeauna ca, atunci cand suporterii sunt alaturi de echipa, Steaua nu poate merge prost. Din pacate, iata ca mai mult de doua etape n-a rezistat nici Piturca. In momentul in care patronul o sa inteleaga ca nu el e actorul principal al Stelei, ci jucatorii, antrenorul, suporterii, si abia apoi el, o sa fie bine.

Eu sper sa priceapa la un moment dat asta. Nu cred ca suporterii vor trece peste ultima iesire a finantatorului Stelei. Eu zic ca va fi picatura care va umple paharul. Cu suporterii nu poti castiga niciun meci, pentru ca ei reprezint 50% dintr-un club", spune Ogararu in Prosport.

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies