Sepsi OSK Attila Hadnagy Superliga Liga 1

Oficialii lui Sepsi, deranjați de faptul că echipa începe sezonul cu o deplasare la Craiova: „E o problemă!” Care e motivul

Vineri a fost stabilit țintarul pentru noul sezon al Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 18:35
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 18:41

Sepsi OSK va începe noul sezon cu o deplasare pe terenul Universității Craiova, lucru care îi nemulțumește pe oficialii clubului din Sfântu Gheorghe în contextul participării în Europa Conference League.

„Eu mă bucur că întâlnim Craiova în prima etapă, începem tare şi sperăm într-un rezultat bun. Este o problemă pentru că e o deplasare lungă în contextul participării în cupele europene, dar asta este. Sincer aş fi vrut în prima etapă un meci acasă pentru că avem partida din Conference League”, a spus Hadnagy la finalul tragerii la sorţi a programului SuperLigii, ediţia 2022-2023.

Supercupa, primul obiectiv al covăsnenilor

Sepsi OSK și-a stabilit primul obiectiv pentru noul seozon: câștigarea Supercupa României. Finala în care o va întâlni pe CFR Cluj este programată pe 9 iulie.

„Supercupa e un trofeu şi ne dorim să câştigăm. Avem loc în vitrină, aşa că ne dorim trofeul. CFR Cluj are prima şansă, e normal pentru că e campioana şi rămâne cea mai bună echipă. Dar noi nu avem nimic de pierdut, mergem să câştigăm trofeul”, a afirmat Hadnagy.

De un singur transfer mai au nevoie covăsnenii pentru a închide fereastra de mercato.

„Mai e nevoie de un mijlocaş central, iar apoi cred că închidem transferurile”, a precizat directorul general.

Modifică setările cookies