OFICIAL! Urmatorul transfer al Stelei a plecat acum spre cantonamentul din Antalya! Primele declaratii

OFICIAL! Urmatorul transfer al Stelei a plecat acum spre cantonamentul din Antalya! Primele declaratii

Steaua se pregateste de inca un transfer in aceasta iarna.

Reghecampf si-a rezolvat problema fundasului central. Gabi Tamas a plecat astazi din tara catre cantonamentul din Antalya, acolo unde va semna un nou contract cu Steaua, dupa ce in toamna a fost dat afara de Radoi.

"Deocamdata nu e nicio revenire la Steaua, pentru ca nu am semnat niciun contract. Vorbiti despre acest lucru cu impresarul meu, Ana Maria Prodan."

"Eu imi doresc sa joc din nou la Steaua, dar problemele contractului nu tin de mine. Am reziliat ieri la pranz cu cei de la Cardiff. Mi-a parut rau ca nu am primit sanse acolo, dar cei trei fundasi centrali care au jucat pana sa vin eu au facut-o foarte bine, chiar nu am ce sa reprosez."

"Bineinteles ca vreau sa colaborez cu Reghe. Vorbisem cu el inainte de venirea lui la Steaua, el voia sa ma ia in Bulgaria. In cele din urma s-a ajuns la situatia sa colaborez cu el la Steaua", a declarat Tamas pentru DigiSport.

Daca Tamas va accepta detaliile contractuale si va semna, Reghecampf ii va avea pe pozitia de fundas central pe Varela, Papp, Tosca si Carp.

Reghecampf mai asteapta un fundas dreapta si un portar. Daca in cazul fundasului Enache pare cea mai probabila varianta, antrenorul Stelei va trebui sa se multumeasca in poarta cu Nita si Cojocaru pentru restul sezonului.

Citeste si:SteauaGabi Tamas
VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies