OFICIAL: Steaua si-a numarat ranitii! "Sunt chestii care te inspaimanta in fisa medicala a lui Rusescu!" Detalii dupa "macel":

Steaua a prezentat care e situatia jucatorilor care au avut de suferit dupa meciul cu ASA de la Targu Mures.

Marius Ianuli, team-managerul Stelei a vorbit LIVE la Sport.ro despre situatia jucatorilor dupa accidentarile de la ultimul meci.

"TE INSPAIMANTA!"

"Tratam meciul din Cupa foarte serios, dar avem infirmeria foarte foarte plina. Asa ca am chemat patru juniori, de la Bucuresti, pentru a reintregi lotul, in urma macelului de la Tg. Mures, pe care l-a vazut toata lumea.

Raul Rusescu trimis de urgenta ieri la Bucuresti si nu pot sa va citesc din fisa lui medicala, sunt chestii care te inspaimanta! Keseru are comotie, repaus total.

Varela, Paul Papp, Sanmartean, Tanase sunt accidentati, dar nu foarte grav, doar leziuni foarte puternice. Singurii care au scapat de acest macel au fost Arlauskis, Breeveld si cu Prepelita. In rest, toti au fost macelariti!

Nu vreau sa duc discutia de la arbitrajul, care a fost odios, la faptul ca am jucat foarte multe meciuri, in mai multe competitii. Ce s-a intamplat pe teren a fost ceva inimaginabil, parca ne-am intors in timp!", a spus Ianuli la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum arată România la un an de la primul caz de infectare cu SARS-CoV-2. "Nimeni nu se gândea că o să dureze atât"
BRAT

Modifică setările cookies