OFICIAL! Inlocuitorul lui Tatarusanu a semnat! Va pleca alaturi de echipa in primul cantonament! Ce contract are:

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Ianuarie 2014, 22:54

	OFICIAL! Inlocuitorul lui Tatarusanu a semnat! Va pleca alaturi de echipa in primul cantonament! Ce contract are:

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Martin Bogatinov este noul jucator al Stelei! Portarul de 27 de ani a venit in Romania si a semnat in aceasta seara cu Steaua!

El va primi un salariu de 10.000 de euro pe luna, semnand un contract pana in vara. Bogatinov o sa faca duminica o vizita medicala si o sa plece in cantonament de la Marbella cu echipa.

"Bogatinov e un portar de 27 de ani, care are 15 selectii la nationala Macedoniei. Nu a mai aparat din mai, din cauza unor probleme cu echipa de club, dar noi am considerat ca ne poate ajuta. Nu e o problema ca n-a jucat. Storari apara la Juventus doar cind se accidenteaza Buffon. L-am urmarit de mult timp si cred ca ne poate ajuta.

N-am apucat sa vorbim cu Gigi Becali. L-a anuntat Virgil si ne-a transmis ca are incredere in noi. Il vom avea in Spania, i-am pregatit deja tricoul. Va purta numarul 86, anul in care s-a nascut si un an foarte important pentru Steaua" a declarat un oficial stelist sambata, inainte ca transferul sa fie oficializat.

Bogatinov este adus ca o solutie si dupa ce Valentin Cojocaru a suferit o interventie chirurgicala si nu va mai putea fi folosit in a 2-a parte a campionatului. "Sper sa ma recuperez rapid si sa apar din campionatul viitor" a declarat Cojocaru pentru Pro TV.

Cine ar trebui sa apere poarta Stelei in retur? (3398 voturi)
 
Tatarusanu
68.69%
2334 voturi
 
Bogatinov
31.31%
1064 voturi
Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies