OFICIAL: Colegul de facultate al lui Liviu Dragnea, singurul contracandidat al lui Gino Iorgulescu la LPF

Autor: Sport.ro
Luni 09 Octombrie 2017, 17:43

	OFICIAL: Colegul de facultate al lui Liviu Dragnea, singurul contracandidat al lui Gino Iorgulescu la LPF

Termenul de depunere a candidaturilor pentru sefia LPF a expirat. Alegerile vor avea loc pe 23 octombrie.

LPF a anuntat astazi, printr-un comunicat, ca la alegerile din 23 octombrie vor fi doi candidati - Gino Iorgulescu si Sorin Dragoi.

"Liga Profesionista de Fotbal anunta ca in ziua de 6 octombrie 2017 a expirat termentul pentru depunerea candidaturilor la functia de presedinte al LPF pentru mandatul 2017-2022.

Va informam ca actualul presedinte al LPF, Gino Iorgulescu, si-a depus candidatura, indeplinind toate procedurile necesare, la fel si presedintele ACS Poli Timisoara, Sorin Dragoi.

Adunarea Generala pentru alegerea presedintelui LPF va avea loc luni, 23 octombrie, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, din Strada Alexandru Vitzu nr. 2A, Sector 5, Bucuresti", a anuntat Liga Profesionista de Fotbal.

Presedinte la ACS Poli Timisoara, coleg de facultate cu Liviu Dragnea.

Sorin Dragoi este un personaj necunoscut pentru marea masa a suporterilor din Romania, aparut recent in fotbal.

Inainte de a fi presedinte al lui ACS Poli, Dragoi a lucrat patru ani la Primaria Timisoara, ca city mananger.

Intr-o interventie telefonica la PRO X, zilele trecute, Dragoi a explicat relatia pe care o are cu presedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Nu sunt un produs politic, nu am facut politica si nu s-a pus niciodata problema de sustinere politica. Am terminat aceeasi facultate in Bucuresti cu Liviu Dragnea. Ne-am intalnit, dar nu des, nu la gratare."

"Candidatura mea la LPF se bazeaza pe transparenta si management. Venind din pozititia de presedinte al unui club de fotbal, stii cu ce probleme te-ai lovit si poti, din pozitia de presedinte al LPF, sa faci mult mai multe lucruri pentru cluburile de fotbal din Romania. Nu ma hazardez sa spun un numar de voturi, este prematur la ora actuala. Am inceput o campanie, am trimis programul meu tuturor cluburilor, celor care voteaza, sa-l studieze, sa putem discuta pe tema aceasta si o sa vedem rezultatul final in data de 23 octombrie. Cu Razvan Burleanu ma stiu, ne cunoastem, ne-am intalnit intamplator, dar pana la urma si Liga, si Federatia au acelasi scop, ca fotbalul romanesc sa creasca. Vedem daca o sa-l votez la FRF", a spus Sorin Dragoi la Ora Exacta in Sport.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies