Liga 1

OFICIAL: Ce salarii va plati Rapid in Liga I si ce buget trebuie sa ofere Massone! "Au spus ca avem datorii de 30 milioane €!"

Presedintele Rapidului, Nae Manea a vorbit despre situatia de la club, dupa ce TAS a reacordat licenta de Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 08:44
Data actualizarii: Miercuri 02 Iulie 2014, 08:45

Rapid va juca din nou in prima Liga dupa o pauza de un sezon, in care a activat in divizia secunda. Giulestenii sunt la un pas sa se puna pe picioare si din puncte de vedere financiar, odata cu preluarea clubului de catre investitiorul italian Massone.

"SPUNEAU CA AVEM DATORII DE 30 DE MILIOANE DE EURO!"

"Nu va fi salariu mai mare de 3.000 de euro la Rapid. Cu 1 milion jumate se poate tine o echipa. Massone zic ca va fi primit foarte bine de suporteri, a venit sa salveze Rapidul, nu sa-l ingroape, nu?

Trebuia demisi cei de la licentiere in frunte cu Duru, nu fara el. El imi zicea ca e totul in regula, stai linistit, apoi la Comisie s-a spus ca directorul propune neacordarea licentei!

Duru zicea ca avem datorii de 30 de milioane. Datoriile sunt de fapt 2,5 milioane. Plus 150.000 de euro planul aprobat. Eventual daca hotaraste judecatorul sindic inca 850.000 de euro pentru J. Cesar si Paulista. Deci cel mult 3,5 milioane", a calculat presedintele clubului in direct la Sport.ro

MANEA A VORBIT SI DESPRE SITUATIA JUCATORILOR

"Viorel Moldovan trebuie sa-si negocieze contractul cu administratorul judiciar, vrea un contract mai mare decat in liga a doua. Italianul Massone a fost imediat la club, ne-a spus ca vrea sa faca treaba, dar nu va arunca cu bani.

Pancu a intarziat o zi din vacanta. I-a expirat contractul, dar va veni la pregatire si eu cred ca va semna. Rapidul mai are nevoie de Pancu, mai poate juca 1-2 ani, iar el nu cred ca e cel care sa faca probleme.

In plus - Niculae nu mai are nici el contract, cel mai probabil pleaca, vrea sa joace afara. Bornescu probabil semneaza cu noi.

Rapid NU mai are acces deloc la ProRapid - nici antrenamente, nici juniori, nimic!", a incheiat Nicolae Manea.

CITESTE SI

Modifică setările cookies