Sambata 03 Mai 2014, 12:20

OFICIAL! A doua echipa retrogradata din Liga I: Vaslui n-a facut apel! Cand afla Rapidul daca poate promova

Problemele financiare de la Vaslui au distrus clubul! Fosta echipa a lui Porumboiu retrogradeaza la finalul sezonului, chiar daca acum e pe locul 5 in Liga I!

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Anuntul oficial a fost facut de directorul de licentiere Viorel Duru! Vasluiul n-a facut apel impotriva deciziei de neacordare a licentei si dispare din Liga I! Celelalte doua cluburi carora nu le fusese acordat dreptul legal de a juca in prima divizie, FC Brasov si Sageata Navodari, au contestat hotararea Comisiei si au primit raspuns favorabil!

"S-a incheiat procesul de licentiere pentru Liga I. 17 cluburi au solicitat licenta, Corona n-a depus documentele. Dintre aceste echipe, administratia de licentiere a facut propunerea de a se acorda licenta pentru 15 cluburi, iar doua au primit propunere de refuzare, FC Brasov si Sporting Club Vaslui. Comisia de licentiere a mai adaugat un nume, FC Sageata, pe criterii de infrastructura. Brasovul si Sageata au facut apel, iar in urma prezentarii documentelor justificative, au primit dreptul de participare in Liga I. Vasluiul nu a facut apel", a explicat Duru.

Directorul de la licentiere a explicat si situatia in care se afla cluburile din B care au solicitat aprobarea pentru a juca la anul in prima Liga:

"Sunt 8 cluburi din liga a 2-a care au cerut licenta, vom analiza incepand de luni, 5 mai. Pe 9 va fi anuntata decizia de fond, se poate face apel pana pe 13, iar pe 16 mai se incheie procesul de licentiere la nivel national".