NU e 'PA', e doar 'IGNORE'! Anuntul cu care Dinamo pastreaza 3 milioane de euro fara emotii! Episod nou in cazul Rotariu:

NU e 'PA', e doar 'IGNORE'! Anuntul cu care Dinamo pastreaza 3 milioane de euro fara emotii! Episod nou in cazul Rotariu:

Dinamo si Rotariu se afla in plin scandal; conducerea se contreaza cu impresarul jucatorului; antrenorul aplaneaza conflictul.

El este evaluat la 3 milioane de euro, insa apropierea de sotia lui Reghecampf, Ana-Maria Prodan - impresarul sau - este contestata de fani si de conducere.

PROTEST, CONFLICT, LINISTE

Dinamo are o mare frica in ceea ce-l priveste pe Rotariu - se teme sa nu fie luat de Steaua in viitorul apropiat, totul din cauza ca impresarul favorit al clubului este si sotia antrenorului Stelei. In plus, totul a degenerat dupa ce pustiul lui Dinamo a aparut in mai multe randuri alaturi de impresarul sau, scene care nu au fost deloc pe placul conducerii, nici al suporterilor.

Jucatorul a fost doar rezerva cu Chiajna, n-a intrat niciun minut si a primit reprosuri pentru imaginea postata pe net de impresarul Anamaria Prodan pe Facebook. Galeria a fost prima care s-a sesizat si a protestat impotriva lui Dorin.

Acum, Flavius Stoican a incercat sa aplaneze situatia:

"Sunt convins ca Rotariu e un baiat care vrea sa joace fotbal. Atat si nimic mai mult. Restul sunt doar vorbe spuse in vant. Pe mine ma intereseaza doar ce face Rotariu pe teren. Pe mine ma intereseaza doar ce face el pe teren. El o sa aiba in continuare sprijinul meu, indiferent de situatie, pentru ca eu cred in el. Nu stiu daca va fi pe teren la Brasov", a spus antrenorul lui Dinamo pentru Digi.

In partidele oficiale disputate de Dinamo in acest sezon, Rotariu a inscris 9 goluri si a oferit 5 pase de gol. El are 18 ani si 9 luni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT