Oferta ratata in ULTIMA CLIPA de Becali pentru Alibec! Cine platea 10 milioane de euro pe varful Stelei
Joi 14 Septembrie 2017, 09:43

Oferta ratata in ULTIMA CLIPA de Becali pentru Alibec! Cine platea 10 milioane de euro pe varful Stelei

Gigi Becali dezvaluie ca a acceptat o oferta pentru Alibec, insa a fost prea tarziu pentru ca perioada de transferuri s-a incheiat. Steaua - Plzen, ora 22:00, ProTV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

In plin scandal cu conducerea Stelei, Alibec si-a luat masina de 170.000 de euro. Varful Stelei nu a primit o marire de salariu si nu a prins un transfer in strainatate. Putea sa ajunga la Wolverhampton in aceasta vara, in chiar ultima zi de transferuri. Becali a dezvaluit ca a acceptat o oferta de 10 milioane de euro, insa nu a mai fost timp pentru ca mutarea sa fie inregistrata. Cei de la Wolverhampton au insistat toata vara pentru Alibec si ii ofereau 25.000 de euro pe saptamana, de 5 ori mai mult decat castiga in Romania.

Totul era rezolvat insa a venit mesaj de la Federatia Engleza ca nu mai e suficient timp sa se faca transferul. De asta a picat, nu pentru ca am cerut mai multi bani.

A ramas sa vorbim in pauza de iarna. Sa vedem atunci, poate e oferta mai mare sau mai mica, poate nu mai dau eu atat, poate vreau eu mai mult. De asta joaca pentru ca dupa ce a facut nu merita sa joace" a spus Gigi Becali la ProX.România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT