Oferta ratata in ULTIMA CLIPA de Becali pentru Alibec! Cine platea 10 milioane de euro pe varful Stelei

Oferta ratata in ULTIMA CLIPA de Becali pentru Alibec! Cine platea 10 milioane de euro pe varful Stelei

Gigi Becali dezvaluie ca a acceptat o oferta pentru Alibec, insa a fost prea tarziu pentru ca perioada de transferuri s-a incheiat. Steaua - Plzen, ora 22:00, ProTV!

In plin scandal cu conducerea Stelei, Alibec si-a luat masina de 170.000 de euro. Varful Stelei nu a primit o marire de salariu si nu a prins un transfer in strainatate. Putea sa ajunga la Wolverhampton in aceasta vara, in chiar ultima zi de transferuri. Becali a dezvaluit ca a acceptat o oferta de 10 milioane de euro, insa nu a mai fost timp pentru ca mutarea sa fie inregistrata. Cei de la Wolverhampton au insistat toata vara pentru Alibec si ii ofereau 25.000 de euro pe saptamana, de 5 ori mai mult decat castiga in Romania.

Totul era rezolvat insa a venit mesaj de la Federatia Engleza ca nu mai e suficient timp sa se faca transferul. De asta a picat, nu pentru ca am cerut mai multi bani.

A ramas sa vorbim in pauza de iarna. Sa vedem atunci, poate e oferta mai mare sau mai mica, poate nu mai dau eu atat, poate vreau eu mai mult. De asta joaca pentru ca dupa ce a facut nu merita sa joace" a spus Gigi Becali la ProX.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies