Oferta de 1.000.000 de euro facuta de Gigi Becali pentru ultimul jucator pe care il vrea. "Inchei campania de transferuri, gata!"

Oferta de 1.000.000 de euro facuta de Gigi Becali pentru ultimul jucator pe care il vrea. "Inchei campania de transferuri, gata!"

Optimile de finala de la EURO se vad la ProTV | Sambata, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Gigi Becali a facut o campanie de transferuri extrem de slaba in aceasta vara, dupa ce echipa a ratat toate obiectivele sezonul trecut, atat in Europa cat si in Liga I.

Steaua a transferat doar de la echipe aflate in lupta pentru retrogradare in sezonul trecut, in timp ce de la echipa au plecat multi jucatori cu cota. Becali a anuntat insa ca nu mai are de gand sa faca transferuri, doar daca i se "pune pata" pe vreun jucator si vrea sa il ia neaparat.

Acesta a dezvaluit si strategia! Steaua trebuie sa treaca de turul 3 al Ligii, pentru a avea asigurata calificarea in grupele Europa League, apoi e posibil sa mai faca investitii. Ultima oferta facute de Becali a fost pentru Tanase, jucatorul lui Hagi. Gigi a oferit 1 milion de euro, insa Hagi doreste dublu pe mijlocasul sau ofensiv.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies