O victorie si o infrangere pentru Sumudica: ramane Budescu, dar pleaca Sapunaru. Suma si destinatia

Autor: Sport.ro
Marti 24 Ianuarie 2017, 10:08

	O victorie si o infrangere pentru Sumudica: ramane Budescu, dar pleaca Sapunaru. Suma si destinatia

Sumudica a obtinut o victorie mare dupa o lupta grea. Constantin Budescu a decis, in proportie de 95%, sa ramana la Astra macar pana la vara, declinand oferta lui Gigi Becali. Totusi, tehnicianul Astrei poate ramane fara un fotbalist apropiat lui.

Sumudica a obtinut o mare victorie prin ramanerea lui Budescu, dar poate inregistra si o infrangere in aceasta perioada de mercato.

Fundasul Cristi Sapunaru este aproape de o despartire de Astra, doua formatii din Turcia si Cipru, respectiv Karabukspor si APOEL, intrand la negocieri pentru a obtine serviciile sale.

Dolce Sport noteaza ca Astra le-a transmis celor doua formatii ca pretul de transfer al lui Sapunaru este de 200.000 euro.

"Din ce stiu, negociaza cluburile intre ele. Mai sunt si alte oferte, dar cat timp sunt la Astra, imi voi face treaba numai pentru Astra. Traiesti cu bani, nu traiesti cu altceva, si daca as gasi o oferta care sa ma satisfaca financiar, de ce nu? De ce sa nu plec, pentru ca sunt bani pe care ii pui deoparte si te ajuta sa traiesti pe mai departe", a spus Cristi Sapunaru pentru sursa citata.

18 meciuri 4 goluri a bifat Sapunaru pentru Astra in Liga I

Alte 10 meciuri a mai bifat fundasul pentru echipa lui Sumudica in competitiile europene, marcand si un gol in grupe, cu Austria Viena

De ce merg atât de încet trenurile la noi. Şeful Ford România: "Le pot întrece cu bicicleta, asta e o problemă"
BRAT
Modifică setările cookies