"O sa vina ziua cand vom bate Steaua" Hagi acuza ghinionul dupa o noua infrangere cu Steaua: "I-am dominat si-n tur si-n retur"

"O sa vina ziua cand vom bate Steaua" Hagi acuza ghinionul dupa o noua infrangere cu Steaua: "I-am dominat si-n tur si-n retur"

VIITORUL - STEAUA ESTE JOI, 20:30, IN DIRECT LA PROTV, IN CUPA ROMANIEI

Hagi e suparat pe ratarile elevilor sai de la meciul cu Steaua, dar asteapta meciul de Cupa pentru revansa. Viitorul viseaza sa treaca de Steaua si sa ajunga in finala. 

"Puteam sa marcam goluri multe, dar cateodata efectiv nu intra mingea in poarta. Invatam in orice meci, dominam Steaua si-n tur, si-n retur; uneori intr-o maniera categorica, usor, usor, va veni si ziua cand ii vom bate. Avem de invatat, capatam experienta. Sunt dezamagit de scor. Nu ne place rezultatul", a declarat Hagi. 

Hagi a refuzat sa comenteze arbitrajul, desi l-a criticat de mai multe ori pe Alexandru Tudor in timpul partidei. "Am facut un meci bun, trebuie sa incercam sa fim mai buni. Atat. Nu-l acuz pe arbitrul Tudor, asta e fotbalul, trebuie sa fim mai lucizi", a mai spus Hagi. 

Regele are joi sansa de a-si lua revansa in fata Stelei, in direct la ProTv, de la 20:30, in Cupa Romaniei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări. În Ilfov se introduc din nou restricții
BRAT

Modifică setările cookies