ASA Targu Mures FC Viitorul Liviu Ciobotariu Narcis Raducan Steaua Liga 1

"O ploaie de goluri" pentru un titlu istoric! Mesajul lui ASA catre Dinamo inaintea meciului care poate ELIMINA Steaua de la titlu

ASA 6-1 VIITORUL | ASA a distrus Viitorul lui Hagi, iar "dinamovistul" Ciobotariu spera acum ca Dinamo sa o bata pe Steaua duminica in derby si sa aduca titlul si mai aproape de Targu Mures.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Mai 2015, 20:47
Data actualizarii: Sambata 02 Mai 2015, 20:56

ASA are 5 puncte in fata Stelei inaintea derbyului cu Dinamo. Ciobotariu abia asteapta derbyul campionatului:

"Era un joc foarte important pentru noi. Stiam ca Viitorul are jucatori imprevizibili. Am aratat ca suntem o echipa matura care isi merita locul 1 din clasament. Campionatul nu s-a incheiat, dar e adevarat ca acum avem 5 puncte in fata Stelei, care mai trebuie sa joace cu Dinamo. Mai sunt patru jocuri din acest sezon. Am dovedit ca suntem o echipa buna. Ar fi decisiv daca Steaua nu bate in meciul cu Dinamo. La noi nu este presiune, echipa joaca, are placere", a spus Ciobotariu la DigiSport.

ASA a batut-o cu 6-1 pe Viitorul, intr-un meci in care echipa lui Hagi a jucat cu un om in minus din minutul 38, dupa ce Mamele a fost eliminat.

"Daca suporterii au stat in ploaie pentru noi, noi le-am oferit o ploaie de goluri. A fost foarte importanta si faza eliminarii lui Mamele, apoi totul s-a jucat la o singura poarta. Asa cum am promis, ne batem la titlu si avem cele mai mari sanse sa il tinem aici la Mures
", a spus Narcis Raducan la DigiSport.

Modifică setările cookies