O alta echipa istorica MOARE in Romania! Sportul, EXCLUSA din campionat! Ce urmeaza pentru echipa lui Siman:

Autor: Sport.ro
Luni 23 Septembrie 2013, 18:08

	O alta echipa istorica MOARE in Romania! Sportul, EXCLUSA din campionat! Ce urmeaza pentru echipa lui Siman:

Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Echipa Sportul Studentesc a fost exlusa din campionatulul Ligii a II-a de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de fotbal (FRF), urmand ca sezonul viitor sa fie inscrisa in Liga a III-a, informeaza FRF.

"In baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se hotaraste excluderea echipei de Liga a II-a, seria I, a SC FC Sportul Studentesc SA si retrogradarea ei, aceasta urmand sa participe in anul competitional urmator in campionatul categoriei inferioare, respectiv in Liga a III-a a Campionatului National organizat de Federatia Romana de Fotbal. In baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se sanctioneaza cu excluderea din competitie si retrogradarea echipelor de juniori A si B ale clubului Sportul Studentesc, urmand ca acestea sa participe in anul competitional urmator in campionatul categoriei inferioare", se arata intr-un comunicat al FRF.

Clubul din Regie are drept de recurs la aceasta decizie.

Comisia de Disciplina a FRF a luat aceasta masura, dupa ce a obligat gruparea Sportul Studentesc sa plateasca cheltuielile de organizare la partida cu Rapid CFR Suceava din campionatul trecut.

In luna iunie, Comisia a obligat Sportul Studentesc sa suporte cheltuielile de deplasare, cazare si masa ale gruparii moldave, in suma de 9.474 de lei, insa clubul bucurestean nu a facut acest lucru, astfel incat "alb-negrii" nu au fost programati la meciurile din acest sezon al ligii secunde.

Sursa: Mediafax

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT