Gica Hagi accidentare ianis hagi Ianis Hagi rezultat sepsi viitorul scor sepsi viitorul Superliga

"O intrare cu intentie, a vrut sa-i rupa piciorul!" Prima reactie a lui Gica Hagi dupa ce Ianis a scapat ca prin minune de o accidentare HORROR

SEPSI - VIITORUL | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 22:24
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 22:32

Gica Hagi s-a declarat multumit de remiza de la Sfantu Gheorghe in conditiile in care Sepsi a ratat si un penalty.

Hagi si-a gasit cu greu cuvintele cand a trebuit sa vorbeasca despre faza in care Ianis a fost accidentat extrem de dur. Hagi a fost neasteptat de calm la interviurile de la finalul partidei si s-a limitat doar sa spuna ca fiul sau a fost foarte norocos pentru ca nu si-a rupt piciorul in aceasta seara.

"Starea terenului, clima care e total schimbata si cred ca s-a vazut la jucatorii nostri. A doua repriza nu am mai fost la fel de proaspeti. Suntem pana la urma multumiti, Sepsi a ratat un penalty, e bine ca jucam ultimul meci acasa. Inca suntem in carti.

A fost norocos Ianis. Putea sa i se rupa piciorul. A fost o intrare grosoloana, cu intentie. Culmea, mai avea si un galben. Asta e, trebuie sa se caleasca. Mi se pare exagerat sa rupi piciorul unui jucator tanar. Nu poate sa-i faca atat de mult rau unui tanar. Viera trebuie sa se gandeasca foarte bine ce face", a declarat Gica Hagi la finalul meciului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!