Steaua Marius Baciu Superliga

Un fost capitan al Stelei a ratat numirea pe banca unei echipe: "I-au zis: porcule, nenorocitule! Iti taiem picioarele, iti luam CAPUL!"

Informatii incredibile vin de la un club de liga a 3-a din Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2017, 17:13
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2017, 18:17

CSM Resita voia sa-l puna antrenor pe fostul capitan al Stelei Marius Baciu, dupa ce a ratat promovarea in B pentru doar un punct la finalul sezonului trecut. Clubul se intelesese cu Baciu, primarul Ioan Popa anuntase buget de promovare, insa lucrurile s-au intors radical dupa numai cateva ore. Marius Baciu a fost sunat si amenintat de membri ai galeriei care ar fi si parte din conducerea echipei!

"A fost sunat de pe telefoane anonime si a amenintat. I s-a spus: 'Sa nu vii aici, porcule, nenorocitule! Iti taiem picioarele, iti luam capul!' Asa ceva am ajns sa facem? Nu aducem un antrenor pentru ca ne e frica? De cine, de o gasca de nenorociti? Suntem niste penibili de liga a 3-a. Astept sa ne transformam intr-o echipa serioasa, cel putin de liga a 2-a!", a dezvaluit primarul Ioan Popa.

Baciu n-a ramas fara loc de munca. S-a inteles cu Vointa Saelele, tot din C. Echipa a fost preluata in aceasta vara de Sorin Paraschiv si de Vali Badea.

Modifică setările cookies