"Nu vreau sa spun despre Galca un adevar care face mai mult rau decat bine" Dezvaluirile lui Becali despre negocierile secrete cu Galca

"Nu vreau sa spun despre Galca un adevar care face mai mult rau decat bine" Dezvaluirile lui Becali despre negocierile secrete cu Galca

Gigi Becali a povestit de ce a preferat sa-l pastreze pe Costel Galca in ciuda rezultatelor dezamagitoare din returul de campionat.

Gigi Becali spune ca i-a placut din prima clipa de Costel Galca, pentru ca a fost de acord cu "pretentiile" impuse de Becali. Nu a vrut sa explice detaliat care au fost aceste pretentii. In trecut, mai multi antrenori ai Stelei au fost deranjati ca patronul a vrut sa faca echipa in locul lor.

"Nu mai tin minte daca am intervenit la echipa inaintea meciului cu Otelul si daca l-am impus pe Latovlevici. Sa va spun ceva. Eu cand am discutat cu Galca, la penitenciar, l-am intrebat daca e de acord cu niste conditii. I-am spus ce pretentii am, l-am intrebat daca e de acord. A zis ca da! Nu vreau sa spun un adevar care face mai mult rau decat bine. Inainte eram alt om, nu facusem puscarie. Mi-a folosit cel mai mult din toata viata mea aceasta experienta. Sunt un om schimbat."

Becali a vorbit si despre cele doua "piese lipsa" de la Steaua in momentul de fata: galeria si managerul MM Stoica, aflat in inchisoare, dupa ce a fost condamnat in dosarul transferurilor.

"Suporterii vor veni, deci n-are rost sa discutam. MM Stoica... Fara mine si fara MM, vedeti cum e Galca baiat cuminte... El e cuminte, bland, e posibil ca asta sa fie si calitate, si defect. Vezi, fotbalul asta e un paradox, pana la urma normal e sa fii asa cum e Galca, un om extraordinar.", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Biletele pentru transportul în comun în București se scumpesc de duminică. Ce preț vor avea
BRAT
Modifică setările cookies