Gigi Becali Steaua Liga 1

"Nu vreau sa spun despre Galca un adevar care face mai mult rau decat bine" Dezvaluirile lui Becali despre negocierile secrete cu Galca

Gigi Becali a povestit de ce a preferat sa-l pastreze pe Costel Galca in ciuda rezultatelor dezamagitoare din returul de campionat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 08:46
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 08:58

Gigi Becali spune ca i-a placut din prima clipa de Costel Galca, pentru ca a fost de acord cu "pretentiile" impuse de Becali. Nu a vrut sa explice detaliat care au fost aceste pretentii. In trecut, mai multi antrenori ai Stelei au fost deranjati ca patronul a vrut sa faca echipa in locul lor.

"Nu mai tin minte daca am intervenit la echipa inaintea meciului cu Otelul si daca l-am impus pe Latovlevici. Sa va spun ceva. Eu cand am discutat cu Galca, la penitenciar, l-am intrebat daca e de acord cu niste conditii. I-am spus ce pretentii am, l-am intrebat daca e de acord. A zis ca da! Nu vreau sa spun un adevar care face mai mult rau decat bine. Inainte eram alt om, nu facusem puscarie. Mi-a folosit cel mai mult din toata viata mea aceasta experienta. Sunt un om schimbat."

Becali a vorbit si despre cele doua "piese lipsa" de la Steaua in momentul de fata: galeria si managerul MM Stoica, aflat in inchisoare, dupa ce a fost condamnat in dosarul transferurilor.

"Suporterii vor veni, deci n-are rost sa discutam. MM Stoica... Fara mine si fara MM, vedeti cum e Galca baiat cuminte... El e cuminte, bland, e posibil ca asta sa fie si calitate, si defect. Vezi, fotbalul asta e un paradox, pana la urma normal e sa fii asa cum e Galca, un om extraordinar.", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Modifică setările cookies