"Nu vreau sa mor in puscarie!" Giovani Becali i-a implorat pe judecatori sa-l elibereze. Cererea a fost REFUZATA

"Nu vreau sa mor in puscarie!" Giovani Becali i-a implorat pe judecatori sa-l elibereze. Cererea a fost REFUZATA

Giovani Becali a mers azi in fata judecatorilor pentru a cere eliberarea conditionata. 

UPDATE! Judecatoria Sectorului 4 a respins cererea lui Becali, dar decizia nu este definitiva. Avocatul fostului agent de jucatori va depune apel. 


Au trecut anii in care fostul agent de jucatori se lauda ca el nu ar cere niciodata eliberarea din inchisoare inainte de termen. Ajuns in spatele gratiilor, Becali sustine ca s-a imbolnavit si cere indurare din partea judecatorilor.

"Nu vreau sa mor in penitenciar! Vreau sa mor in bratele familiei! Procurorii sunt «Gica-contra». Au repetat acelasi lucru la toate cererile mele. M-am comportat atat de bine, iar cei din comisie au vazut acest lucru. Eu am incredere in judecatori", a spus Becali, potrivit Hotnews.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul cererii de eliberare conditionata. Penitenciarul Jilava i-a dat aviz favorabil lui Becali, pentru eliberare conditionata, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de 6 ani si 4 luni primita in "Dosarul Transferurilor" in martie 2014. Becali are peste 60 de ani si trebuie sa faca doar jumatate din pedeapsa, conform legii.

Citeste si:Giovani Becali
VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies