"Nu vreau ca Sumudica sa fie suspendat!" Incepe lupta DIRECTA cu Astra! Rednic anunta ca NU mai pleaca nimeni de la Dinamo

"Nu vreau ca Sumudica sa fie suspendat!" Incepe lupta DIRECTA cu Astra! Rednic anunta ca NU mai pleaca nimeni de la Dinamo

DINAMO 4-0 CHIAJNA | Rednic se pregateste de cateva saptamani nebune. Joaca cu Astra si apoi cu Steaua in Cupa Romaniei.

Rednic anunta dupa victoria lui Dinamo cu Chiajna ca niciun jucator nu va mai pleca:

"A fost o victorie meritata, am jucat mult mai bine in repriza a doua. Nu am fost multumit in prima repriza, dar au fost 5 jucatori noi fata de primul meci. Puteam sa dam mai multe goluri, ne pregatim cu moral bun pentru meciul cu Astra. Ca sa terminam pe primul loc, trebuie sa batem cu 2-0. Trebuie sa fim realisti. Nu stiu daca aratam ca o campioana, dar aratam ca o echipa. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, jucatorii noi au nevoie de timp ca sa se acomodeze cu colegii, cu felul meu de a lucra."

"Eu nu vreau ca Sumudica sa fie suspendat, e bun, pierdem un antrenor care pune suflet si a demonstrat ca are calitate. Imi e prieten si nu vreau sa fie suspendat. Va fi un test important cu Astra, inaintea playoff-ului, la 4 zile jucam semifinala Cupei cu Steaua. Azi nu l-am putut folosi pe Romario."

"Nu mai pleaca nimeni de la Dinamo. Au avut timp suficient si cei care vor sa cumpere, nu vreau sa se strice nici atmosfera", a declarat Mircea Rednic la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies