"Nu vad cu ce am gresit! Sunt cetatean al acestei tari!" Cum explica Edi Iordanescu imaginile cu jucatorii Pandurilor la Giurgiu

"Nu vad cu ce am gresit! Sunt cetatean al acestei tari!" Cum explica Edi Iordanescu imaginile cu jucatorii Pandurilor la Giurgiu

Edi Iordanescu se apara si sutine ca avea tot dreptul sa vorbeasca cu jucatorii sai in afara stadionului la meciul cu Astra, chiar daca era suspendat.

Antrenorul Pandurilor a fost surprins oferind indicatii jucatorilor in afara stadionului, insa regulamentul nu lasa un antrenor suspendat sa faca asta. Acum Iordanescu Jr. risca sa fie pedepsit pentru aceasta decizie.

"Nu am nici regulamentul in fata, nici nu ma pricep foarte bine, dar m-am informat inainte de meci si mi s-a spus ca este in regula. Insa nu inteleg de ce se vorbeste atat, pentru ca nu sunt primul care face asta. S-au mai vazut antrenori prin spatele portilor, prin diverse parti ale tribunelor."

"Cat nu sunt in incinta vestiarelor, ci in spatiul public, sunt si eu un cetatean al acestei tari, deci nu vad cu ce am gresit. Am inteles ca sunt doua paragrafe care se bat cap in cap."

"Este un paragraf, introdus in ianuarie 2016, dar nu ma pot apara pentru ca nu am actul in fata, am contactat un avocat. Am zis ca poate am gresit, dar dupa ce am vazut istoricul m-am linistit. Zice ca nu am voie sa intru in contact cu echipa in incinta stadionului, de aceea am vorbit cu ei in afara, in parcare."

"Care e diferenta intre mine care am schimbat doua vorbe cu ei si cei care stau in tribuna si au tot vorbit, au fost imagini care-mi revin acum in minte."

"Daca regulamentul este neclar si trebuie revizuit nu mai este treaba mea. imi doream sa stau si in alta parte sau sa stau unde am stat si data trecuta pentru ca si la precedentul meci cu Astra am fost suspendat, dar nu am fost lasat de cei de la Astra"

"A fost foarte greu ca eu sa fiu departe de jucatori in doua partide care poate ne-au decis soarta. Chiar era nevoie ca eu sa fiu acolo."

"Au fost multe lucruri care m-au nemultumit la partida de la Giurgiu. in primul rand, pentru ca am plecat cu un singur punct, mai ales ca a fost un meci in care Teixeira a fost eliminat. Ce s-a intamplat dupa nu a fost ok. Trebuia sa dam dovada de mai multa claritate, precizie in fata portii", a declarat Edi Iordanescu la DigiSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

VORBESTE LUMEA
Lavinia Goste, mamă pentru sora ei

11:05
VORBESTE LUMEA
Brigitte si Florin Pastrama și-au ales verighetele. Cum arată bijuteriile
"Am mers pe mana lui Florin"

02:58
VORBESTE LUMEA
Alexandru Dadoo a organizat nunta principelui Nicolae și vrea să ducă mai departe visul fratelui
A organizat 20 de nunți într-un singur weekend

11:07
VORBESTE LUMEA
Carmen Negoiță, mai ceva ca Lara Croft
Cristian Bozgan: "Am făcut pregătire militară în țară și în strainatate"

11:30
VORBESTE LUMEA
Nicoleta Svârlefus, despre punctele forte ale fiecărei zodii. "Este o vara agitată, plină de semne pentru zodii"
Se anunță o vară plină de provocări pentru fiecare zodie.

18:21
VORBESTE LUMEA
Festin pentru evenimente speciale
Kera Kalița recomandă batog de crap, fructe de mare și mușchi de vită

10:38
VORBESTE LUMEA
Taticool, distracție în costume de sumo
Dan Cruceru: "Jocul se poate face și cu mai mulți copii"

02:56
VORBESTE LUMEA
Dedicație pentru fetele petrecărețe
Hevito s-a apucat de muzică a vârsta de 17 ani

04:48
VORBESTE LUMEA
Copilul modei românești
Mario Sonu are 11 ani și locuiește în Sibiu

08:34
VORBESTE LUMEA
Antrenament pe banda de alergat
Dacă facem exerciții eficiente, putem slăbi sigur și rapid

03:29
Moțiunea de cenzură, votată în scurt timp. 250 de parlamentari în sală. IMAGINI LIVE
BRAT