"Nu vad cu ce am gresit! Sunt cetatean al acestei tari!" Cum explica Edi Iordanescu imaginile cu jucatorii Pandurilor la Giurgiu

"Nu vad cu ce am gresit! Sunt cetatean al acestei tari!" Cum explica Edi Iordanescu imaginile cu jucatorii Pandurilor la Giurgiu

Edi Iordanescu se apara si sutine ca avea tot dreptul sa vorbeasca cu jucatorii sai in afara stadionului la meciul cu Astra, chiar daca era suspendat.

Antrenorul Pandurilor a fost surprins oferind indicatii jucatorilor in afara stadionului, insa regulamentul nu lasa un antrenor suspendat sa faca asta. Acum Iordanescu Jr. risca sa fie pedepsit pentru aceasta decizie.

"Nu am nici regulamentul in fata, nici nu ma pricep foarte bine, dar m-am informat inainte de meci si mi s-a spus ca este in regula. Insa nu inteleg de ce se vorbeste atat, pentru ca nu sunt primul care face asta. S-au mai vazut antrenori prin spatele portilor, prin diverse parti ale tribunelor."

"Cat nu sunt in incinta vestiarelor, ci in spatiul public, sunt si eu un cetatean al acestei tari, deci nu vad cu ce am gresit. Am inteles ca sunt doua paragrafe care se bat cap in cap."

"Este un paragraf, introdus in ianuarie 2016, dar nu ma pot apara pentru ca nu am actul in fata, am contactat un avocat. Am zis ca poate am gresit, dar dupa ce am vazut istoricul m-am linistit. Zice ca nu am voie sa intru in contact cu echipa in incinta stadionului, de aceea am vorbit cu ei in afara, in parcare."

"Care e diferenta intre mine care am schimbat doua vorbe cu ei si cei care stau in tribuna si au tot vorbit, au fost imagini care-mi revin acum in minte."

"Daca regulamentul este neclar si trebuie revizuit nu mai este treaba mea. imi doream sa stau si in alta parte sau sa stau unde am stat si data trecuta pentru ca si la precedentul meci cu Astra am fost suspendat, dar nu am fost lasat de cei de la Astra"

"A fost foarte greu ca eu sa fiu departe de jucatori in doua partide care poate ne-au decis soarta. Chiar era nevoie ca eu sa fiu acolo."

"Au fost multe lucruri care m-au nemultumit la partida de la Giurgiu. in primul rand, pentru ca am plecat cu un singur punct, mai ales ca a fost un meci in care Teixeira a fost eliminat. Ce s-a intamplat dupa nu a fost ok. Trebuia sa dam dovada de mai multa claritate, precizie in fata portii", a declarat Edi Iordanescu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Economia României a crescut în primul trimestru al anului cu 2,8%. Cîţu: Avem cea mai rapidă revenire economică din istorie
BRAT
Modifică setările cookies