Liga 1

"Nu te supara, frate!" Cosmarul lui Mihai Costea. De ce a ajuns sa plateasca pentru transferul fratelui sau la Steaua

Mihai Costea traieste un adevarat cosmar. Steaua nu il vrea, dar fotbalistul nu poate pleca. Acum atacantul ameninta cu o plangere penala.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Februarie 2015, 10:07
Data actualizarii: Duminica 08 Februarie 2015, 10:07

"Sunt scarbit de ce se intampla la comisii si nu-mi ramane decat sa le fac plangere penala membrilor lor! Simt ca sunt batjocorit si ca nu am nici un drept! In iunie m-am adresat Comisiei LPF pentru ca asa ma obliga regulamentul FRF cu o cauza simpla, si anume sa se stabileasca daca pot sau nu sa devin liber. De atunci astept o solutie. Cei de la Comisie, din interese doar de ei stiute, refuza practic judecarea acestei cauze." - spunea Mihai Costea in urma cu cateva zile.

Acesta incearca sa obtina dreptul de a deveni liber de contract. Steaua este dispusa sa renunte la el, insa conform intelegerii, Costea cel mic nu poate parasi echipa decat daca Adrian Mititelu va incasa 1.5 milioane de euro, scrie Gazeta Sporturilor. Acesta din urma detine si dreptul de semnatura.

Sursa citata precizeaza ca Mititelu s-ar razbuna astfel pe Gigi Becali pentru ca patronul Stelei l-a luat pe Florin Costea de la Craiova, dupa ce FRF l-a declarat liber de contract. Mititelu a refuzat sa-l lase pe Mihai Costea sa plece in Polonia, la Korona Kielce, iar Steaua este obligata in continuare sa ii plateasca salariul lui Mihai, care se antreneaza prin parcuri din 2013.

Modifică setările cookies