Liga 1

”Nu sunt dinamovist”. Ce le-a transmis Mutu rapidiștilor

Adi Mutu a acceptat o nouă provocare în Liga 1, după ce a început sezonul ca antrenor al FCU Craiova. ”Briliantul” este antrenor al Rapidului, unde are trei victorii din primele trei meciuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 09:13
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 09:19

Suporterii din Giulești au fost reținuți în ceea ce privește numirea lui Mutu pe banca tehnică, având în vedere trecutul său dinamovist, atât ca jucător, cât și ca oficial al clubului. ”Instalarea” lui Mutu a declanșat un adevărat scandal și printre gloriile Rapidului, care își doreau să fie un rapidist pe bancă la inaugurarea noului stadion.

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, a dezvăluit o discuție purtată cu Adrian Mutu, în care acesta i-a recunoscut că nu este dinamovist.

  • Adrian Mutu

„Mi-e greu să judec doar ca omul din tribună. Eu vorbesc acum ca omul care îl cunoaște pe Adi Mutu. Eu am lucrat cu el și la Voluntari o perioadă. El a spus: 'Pe mine unii mă asimilează ca dinamovist, dar nu sunt dinamovist'. 

Acum, îți vorbesc din prisma suporterului: Adi Mutu nu a vorbit niciodată Rapidul de rău. Bine, nu l-am auzit pe Adi Mutu vorbind pe nimeni de rău, dar pentru suporterii noștri contează foarte, foarte mult: 'Bă, nu da în noi. Ți-ai făcut treaba ca jucător, ne-ai băgat-o în poartă de câte ori ai avut ocazia, dar nu ne-ai vorbit urât'. Ca oficial, mă bucur că are trei (n.r. victorii) din trei.

Ca suporter, mă bucur că a obținut acea victorie cu Dinamo, pentru că după 14 ani i-am bătut. Iar suporterii i-au spus clar: 'Cât timp îți faci treaba și ai rezultate, nu te vom contesta niciodată, nu avem nimic cu tine. Când nu îți mai faci treaba și lucrurile merg prost…' și Mutu a înțeles”, a spus Lucian Ionescu, pentru ProSport.

Rapid este a treia echipă de seniori din cariera de antrenor a lui Adrian Mutu, după FC Voluntari și FCU Craiova. Acesta a mai antrenat și echipa U21 a celor de la Al-Wahda și a fost selecționerul naționalei României U21.

Modifică setările cookies