"Nu stiu daca mai e un Chipciu in Romania, am cautat pe Google!" Povestea lui Chipciu intr-un interviu EXCLUSIV pentru Sport ProTV

S-a nascut odata cu Romania libera, de dupa Ceausescu si e unul dintre liderii generatiei tinere.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Decembrie 2014, 20:08
Data actualizarii: Luni 01 Decembrie 2014, 20:16

Chipciu duce mai departe la Steaua povestea numarului 7, al legendei Lacatus. Steaua i-a facut cel mai mare contract, 30 de mii de euro pe luna.

Chipciu e noul Lacatus al Stelei. Si nu doar pentru ca poarta numarul 7. Fanii il iubesc pentru determinarea si realizarile lui. E fotbalistul pe care Steaua vrea sa-l vanda cu peste 10 milioane de Euro. 

"Cand eram mic si auzeam colegii in clasa ca vor sa se faca politist, pompier, ma bufnea rasul. Mi-am dorit sa joc fotbal, am stiut ca o sa joc fotbal", spune Alex Chipciu pentru Sport ProTV.

Chipciu are 25 de ani, exact cat Romania libera, de dupa Ceausescu. Nu stie ce inseamna comunismul.

"Tata chiar era in armata atunci la revolutie. Si l-am terorizat cu intrebarile. Cum erau asa zisii teroristi, daca a tras cu pusca. Mi se par asa indepartate timpurile, parca nu-mi vine sa cred, ca si cum imi povesteste parca ma minte", spune Chipciu.

"Sunt mandru ca sunt roman! La multi ani, Romania" - Alex Chipciu.

Performantele de la Steaua l-au adus pe Chipciu si in nationala Romaniei. Vrea sa-i scoata pe romani in strada, la Euro, asa cum s-a bucurat el la marea victorie a nationalei, 3-2 cu Anglia.

"Mi-a zis: bine, mama, daca bate Romania, iti iau caine. Si cand a dat Ganea gol in ultimul minut a fost senzational. Si mi-a luat catel"

Bunicul lui Chipciu e din Bulgaria. E mandru si vrea sa duca mai departe numele. In cateva zile i se va naste a doua fata. Vrea si un baiat.

"Nu stiu daca mai e cineva in Romania Chipciu, am cautat pe Google. As vrea sa nu mai fie nimeni. Mi se pare ciudat ca nu mai e nimeni", spune Alex Chipciu.

Modifică setările cookies