"Nu știu dacă e momentul potrivit". Sfatul primit de Horațiu Moldovan înainte de EURO 2024

Horatiu Moldovan EURO 2024 Ovidiu Herea Romania Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Decembrie 2023, 11:09
Data actualizarii: Joi 21 Decembrie 2023, 11:25

Horațiu Moldovan este unul dintre cei mai în formă portari ai momentului, iar Rapid ar putea să-l piardă în pauza competițională din iarnă. 

Sosit liber de contract, în 2021, după despărțirea de UTA Arad, Horațiu Moldovan a devenit om de bază la Rapid în urma evoluțiilor foarte bune.

Horațiu Moldovan, sfătuit să nu plece de la Rapid

În urmă cu câteva săptămâni, portarul giuleștenilor a explicat că așteaptă să vadă dacă va exista vreo ofertă interesantă în perioada de mercato din iarnă, declarând că ia în calcul un transfer dacă apare o variantă atractivă, iar după meciul cu Farul a mărturisit că va vedea ce decizie va lua la plan profesional.

Totuși, Ovidiu Herea a declarat că pentru portarul naționalei ar fi mai bine să rămână în continuare în Giulești, unde are asigurat postul de titular, pentru a se asigura că prinde lotul pentru EURO 2024. 

"Nu ştiu dacă e momentul potrivit să plece. Urmează turneul final şi nu ştiu dacă te duci la o echipă eşti numărul 1. Eu aş vedea să aibă continuitate şi după la vară să plece!", a declarat Ovidiu Herea, potrivit Orange Sport.

Rapid a ajuns la șapte meciuri consecutive fără victorie, unul dintre ele în Cupa României. Giuleștenii ocupă locul trei în clasament, cel puțin până la derby-ul dintre CFR Cluj și U Cluj. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!