"Nu stiu ce e in mintea lui Rednic, sunt 100% cu Petrolul". Geraldo nu intelege de ce a fost EXCLUS de Rednic si spune ca nu are nicio legatura cu Steaua

•E scandal mare la Ploiesti. Rednic i-a exclus din lot pentru meciul cu Viitorul pe Geraldo si Teixeira! Ii banuieste pe cei doi ca au fentat derby-ul cu Steaua
•Fost jucator al Stelei, Geraldo spune insa ca e dedicat 100% Petrolului. Fundasul a vorbit la Sport.ro

Teixeira si Geraldo au luat galbene si au lipsit la derby-ul cu Steaua. Lui Rednic i-a mers bine si fara ei. A batut-o pe Steaua pe National Arena.

Cei doi vor lipsi si la meciul cu Viitorul. Asa vrea Rednic. Teixeira si Geraldo nu se mai antreneaza cu Petrolul.

"Trebuia sa iau mai devreme decizia de a-i exclude din lot pe Geraldo si Teixeira. Ei se pregatesc separat", a declarat Mircea Rednic dupa meciul dintre Dinamo si Rapid de pe National Arena.

Geraldo: "Nu stiu ce e in mintea lui Rednic"

Geraldo Alves, fundasul central al Petrolului, fost la Steaua, a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

"Nu stiu de ce am fost exclus din lot, habar nu am de ce Teixeira a fost si el scos din lot.

Eu si Filipe nu am facut nimic pentru a fi exclusi din lot si nimeni nu ne da o explicatie. Conducatorii nu ne zic nimic. Vorbisem ceva de prelungirea contractului.

Intre mine si Rednic a existat mereu respect, nu stiu de ce a luat aceasta decizie.

Eu nu am vorbit cu nimeni de la Steaua, mai ales cu Gigi Becali. Si chiar daca as fi vorbit, nu vad care ar fi fost problema, din moment ce eu am spus ca vreau sa raman la Petrolul.

Nu pot sa vorbesc prea multe despre antrenor. Noi am avut pana acum o relatie ok, am facut intotdeauna lucrurile asa cum el mi le-a cerut.

Eu am jucat si accidentat pentru Petrolul, mi-am facut datoria cat de bine am putut, acum nu stiu de ce se intampla asta.

Eu am vrut sa joc in Cupa, iar doctorul mi-a spus ca nu pot. Apoi nu stiu de ce nu m-a mai bagat deloc. Eu ii spusesem doctorului de atunci ca vreau sa intru, mai ales ca era un meci cu Steaua.

Initial, planul era sa discutam despre prelungire, dar vad ca nu sunt dorit. Eu am alta filosofie. Daca cineva nu e multumit, poate sa vina sa imi spuna ca nu mai e nevoie de mine. Asa ar fi foarte bine, ma duc si ma antrenez individual, iar apoi vad ce fac. Insa ei nu mi-au spus nimic.

Eu sper ca baietii sa castige cu Viitorul, pentru ca trebuie sa ramanem pe locul 3. Am stat doi ani si jumatate la Petrolul si doresc tot binele clubului, indiferent ca voi continua sau nu", a spus Geraldo Alves la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies