Steaua CFR Cluj Superliga

'Nu-si poate misca maxilarul, poate fi ceva grav pentru el!' Steaua si-a pierdut JOKER-ul dupa meciul cu CFR. Anuntul lui Reghe

Accidentat in prima repriza, Aganovic a fost schimbat cu Momcilovic dupa 20 de minute in meciul cu CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2016, 13:43
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2016, 13:44

Reghecampf se teme ca nu-l va putea folosi pe jucatorul croat in urmatoarele partide. Aganovic a acuzat impactul cu un adversar si are probleme serioase cu maxilarul. In afara lui Pintilii, indisponibil de la inceputul sezonului, nici Golubovic nu e complet recuperat. Reghecampf crede ca si acesta e unul dintre motivele ineficientei atacantului.

"Aganovic nu-si poate misca maxilarul, speram sa nu fie foarte grav. Avea dureri mari. Pe Golubovic numai dorinta il face sa fie in teren, un juc care nu-si doreste ca el probabil ca n-ar juca dupa o asemenea acidentare. Imi pare rau ca a ratat, a avut o ocazie foarte mare, cu un gol marcat si reactia lui va fi una mult mai buna. Puteti sa-l criticati in continuare, eu cred ca e un jucator bun si ii vom da incredere si de acum inainte!", a spus Reghecampf.

Obisnuit sa fie un jucator ofensiv la cluburile pe unde a trecut, Aganovic a fost folosit atat fundas stanga, cat si dreapta dupa transferul la Steaua.

Modifică setările cookies