"Nu se pune problema excluderii Stelei din Liga Campionilor!"

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Iunie 2008, 13:13
"Nu se pune problema excluderii Stelei din Liga Campionilor!"
Presedintele Comisiei de Disciplina a FRF, Daniel Cernat nu crede ca se va pune posibilitatea excluderii Stelei din LC.

„Il respect pe Gigi Becali si pretuiesc lucrurile bune pe care le-a facut pentru Steaua, dar acum a gresit si el stie asta si incearca sa se acopere prin atacuri necivilizate, incercand sa-si creeze o imagine care sa ii fie favorabila, dar nu reuseste decat sa se umple de ridicol”.

„Inteleg ca e extrem de necajit. Mi-e mila de el. Daca asta este tot ce poate sa faca, sa jigneasca in continuare. Cu un om bolnav nu te lupti niciodata. Pentru mine aprecierile lui nu au nicio valoare, pentru ca vin din partea unui om care da dovada de inconsecventa in aprecieri, care nu e capabil sa-si recunoasca erorile si care nu e capabil sa inteleaga ca pozitia pe care o are ii impune un anumit tip de comportament. Gigi Becali doar se face ca nu intelege si distorsioneaza in mod voit realitatea. El si angajatii lui stiu exact ce prevede regulamentul”, a precizat Cernat.

„Cred ca posibilitatea excluderii Stelei din Liga Campionilor nu se va pune, daca in regulamentele UEFA nu se prevede ca si act de coruptie stimularea unei echipe de a-si apara corect sansele si astfel nu exista un motiv pentru excluderea echipei Steaua, dar asta e o hotarare ce va fi luata de cei de la UEFA”,

a incheiat presedintele Comisiei de Disciplina, pentru Mediafax.
Guvernul Orban, tot mai aproape de varianta demiterii. Ce pregătește premierul
BRAT