NU s-a intamplat nimic! Reactie din Giulesti dupa ce meciul cu Chiajna era sa nu se mai joace:

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2015, 16:55
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2015, 17:04

Giulestenii au anuntat ca nu e niciun litigiu cu firma care asigura securitatea la stadion.

Rapid spune ca meciul cu Chiajna se va juca, fara sa fie vorba despre vreo problema, anunta DolceSport. Giulestenii au linistit suporterii, care credeau ca meciul cu Concordia are sanse sa nu mai fie programat din cauza unui litigiu intre Rapid si firma de paza.

Compania care asigura paza la stadionul Giulesti avea de incasat niste bani, restante, de la clubul Rapid. Sumele nu au fost platite, iar discutiile pe aceasta tema se purtau deja de cateva saptamani. Meciul cu Concordia era in pericol sa nu se mai joace, asta daca Rapid nu rezolva problema cu paza la stadion.

Ieri, giulestenii au primit o notificare de reziliere a contractului de la acea firma. Datoriile se puteau plati in zilele ramase, apoi se poate face o noua intelegere; Rapid putea gasi si o alta firma cu care sa semneze de urgenta un contract, in cazul in care nu se rezolva problema actuala.

"Avand in vedere platile debitelor efectuate cu intarziere, dupa data scadentei, cat si faptul ca si in prezent se inregistreaza debite restante ale facturilor emise de subscrisa in baza relatiei contractuale si, intrucat nu s-a dat dat curs solicitarii noastre de a se achita, in avans, serviciile prestate, va notificam rezilierea tuturor contractelor", se arata ieri in notificarea primita de Rapid, potrivit DolceSport.

Rapid - Concordia Chiajna urmeaza sa se joace luni, de la ora 20:30.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!