"Nu o vedeam in stare pe Steaua sa il cumpere pe Gnohere!" Andone, uluit de ceea ce poate fi cel mai socant transfer din ultimii 10 ani in Liga I

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2016, 16:57
Data actualizarii: Marti 06 Septembrie 2016, 17:06

Osmanlispor - Steaua, joi la 22:00 in direct pe ProTV

Gnohere e aproape sa se transfere la Steaua dupa ultimele informatii, chiar daca toate partile oficial zvonurile, un lucru normal avand in vedere ca o eventuala recunoastere a negocierilor cu marii rivali ar produce o cearta imensa intre club si suporteri.

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, spune ca jucatorul e liber sa semneze cu cine vrea in iarna, cand intra in ultimele 6 luni de contract. Acesta poate bifa o premiera unica in Liga I. Sa semneze cu Steaua si sa joace inca 6 luni la marea rivala, Dinamo!

"Nu o vedeam in stare pe Steaua sa il cumpere pe Gnohere. Jucatorul meu ne spune, si eu il cred, ca nu s-a vazut cu nimeni de la Steaua. Se incearca un scandal... In opinia mea, insa, nu este niciun scandal. Eu l-am intrebat pe Gnohere ieri, foarte clar, daca vrea sa mearga la Steaua. I-am spus ca daca da, sa iasa public si sa spuna asta, apoi eu ma duc la domnul Negoita si poate sa plece. Iar el a zis ca nu vrea la Steaua. Asta este atitudinea jucatorului si eu cred jucatorul.

 
Ce va face Gnohere, va face la anul. In iarna poate semna cu cine vrea el, este dreptul lui. Daca va da goluri, este important pentru noi. Daca nu da goluri, nu este important. Daca nu va juca bine, va sta in tribuna. El este jucatorul lui Dinamo pana in vara. Cine a declansat acest scandal nu a fost prost. 
 
Daca Steaua il voia, il putea suna pe domnul Negoita. Dar eu nu cred asta, pentru ca Steaua are lot bun, l-a transferat si pe unul dintre cei mai buni tineri atacanti, Man", a spus Ioan Andone la Dolce Sport.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!