"Nu ne intereseaza pe noi cand iau ei titlul!" Anuntul care ii va strica sarbatoarea de titlu a Stelei

"Nu ne intereseaza pe noi cand iau ei titlul!" Anuntul care ii va strica sarbatoarea de titlu a Stelei

Steaua poate deveni campioana matematic in Romania la capatul acestei etape. O victorie cu Universitatea Cluj ar fi de ajuns pentru Steaua sa castige titlul 25 din istorie.

Teja de la U. Cluj vrea sa ii strice insa sarbatoarea de titlu Stelei. Acesta spune ca o victorie in fata Stelei este obligatorie in acesta etapa:

"Trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe. Am castigat si noi, cu Otelul, in ultimul minut, iar acum a venit si aceasta infrangere. Acum ne gandim doar la meciul cu Steaua. Ar fi extraordinar pentru noi, ca echipa, si pentru mine, ca antrenor, sa castigam acest meci. Steaua e campioana en-titre, e si viitoarea campioana, iar meciul va fi extrem de dificil. Ei formeaza cea mai buna echipa din Romania, cu jucatori tehnici si de un nivel calitativ foarte ridicat", a spus Teja.

"Nu ne intereseaza pe noi cand vor castiga ei titlul. Putea sa se intample acest lucru si mai devreme, se poate intampla si dupa. Pe noi ne intereseaza sa-i invingem. Un punct ar fi bun in situatia noastra. Noi facem calcule de cand am venit eu aici si aveam patru puncte. inca nu suntem salvati, distanta e mica fata de locurile retrogradabile, asa ca mai avem pana ne vom indeplini obiectivul si din punct de vedere matematic"
, a precizat Teja.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident cu șapte morți în Bacău. Doi copii, printre victime. Alte două persoane sunt în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies