'Nu mi se pare normal s-o am impresar pe sotia antrenorului meu! Nu vreau!' Reactia lui Cojocaru inaintea despartirii de Steaua

'Nu mi se pare normal s-o am impresar pe sotia antrenorului meu! Nu vreau!' Reactia lui Cojocaru inaintea despartirii de Steaua

Valentin Cojocaru a fost imprumutat de Steaua un an in Serie A, la Crotone. Daca va convinge, portarul ii poate aduce lui Becali un milion de euro in 2017.

Plecarea sa dezvaluie o poveste pana acum necunoscuta. Cojocaru, unul dintre putinii stelisti neimpresariati de Anamaria Prodan, ar fi refuzat categoric orice colaborare cu agentul cat timp va fi antrenat de Reghecampf la Steaua. Gazeta Sporturilor scrie ca pana si tatal portarului, fost asistent de prima divizie, ar fi incercat sa-l convinga sa accepte, insa pustiul s-a opus: "Nu mi se pare in regula ca eu sa o am impresar pe sotia antrenorului meu. Si daca nu e normal, nu accept. Cand nu o sa mai fiu antrenat de Reghe si va mai exista interes din partea Anei, discutam!"

Cojocaru e subiect de disputa la Steaua. Becali anunta ca l-a dat pentru a nu alimenta certurile din club, in timp ce tatal jucatorului spune ca nu s-a plans niciodata ca MM Stoica i-ar fi blocat ascensiunea. "Nu a venit niciodata Mihai Stoica sa-mi propuna sa semneze baiatul cu Ana. Dimpotriva, MM a fost printre putinii din club care l-au ajutat si l-au sustinut intotdeauna pe fiul meu!", explica tatal in ziar.

Steaua a ratat o posibila afacere uriasa prin cedarea lui Cojocaru la Crotone. Englezii de la Arsenal au anuntat ca-l urmaresc dupa ce unul dintre scouterii lui Wenger a fost impresionat de el in meciul de pe Etihad, cu Manchester City, castigat de echipa lui Guardiola cu 1-0.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din zona roșie. Ce trebuie să faci pentru a evita carantinarea
BRAT
Modifică setările cookies