"Nu mai intelegem nimic, cum adica il asteapta Reghe la antrenament?!" Cu cine se bate Steaua pentru un jucator pe care Gigi NU il vrea:

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iunie 2012, 19:39
Data actualizarii: Vineri 08 Iunie 2012, 19:29

Gigi e ocupat cu primaria si nu mai raspunde la telefon. Reghecampf vrea un antrenor pe care patronul Stelei nu il place.

Radut trebuia sa ajunga la Pandurii, dar Reghecampf a anuntat ca se bazeaza pe el. "Eu am nevoie de el, este un fotbalist tanar, de perspectiva. Il astept la antrenamente".

Cei de la Pandurii au reactionat dur, dupa ce l-au trimis si pe Pintilii in Ghencea, iar Radut facea parte din afacere:

"Nu mai intelegem nimic, insa speram ca domnul Becali se va tine de cuvant. Nu stim din ce motiv Reghecampf a declarat ca il asteapta pe Radut la antrenament. Ce sa mai caute acolo?

Noi i l-am dat lor pe Pintilii si vrem ca Radut sa vin la antrenamentele noastre, nu la ale Stelei. Daca lui Dinu Gheorghe ii place de Radut, acest lucru este normal, pentru ca e un fotbalist valoros.

Nu ii contestam simturile dansului, dar noi ne-am miscat primii si am obtinut acordul domnului Becali", a declarat pentru ProSport Eugen Parvulescu.

Becali nu e fan Radut si vrea sa scape de mijlocas si din cauza salariului considerat prea mare de Gigi: 10.000 de euro pe luna. Fotbalistul nu vrea sa plece pana nu isi primeste restanta pe ultimele 2 luni si garantia ca Steaua ii va suporta jumatate de salariu la Tg. Jiu. Pandurii ii ofera doar 5.000 pe luna.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!