"Nu ma simt sprijinit. Si nu doar eu, tot fotbalul din tara!" Tensiuni pe juniorii din Romania intre Hagi si FRF. Situatia unica in care s-a trezit "Regele"
6 2016 09:26

"Nu ma simt sprijinit. Si nu doar eu, tot fotbalul din tara!" Tensiuni pe juniorii din Romania intre Hagi si FRF. Situatia unica in care s-a trezit "Regele"

Hagi e suparat pe FRF, dupa ce Burleanu a anuntat deschiderea centrelor regionale din tara.

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Hagi sustine ca nu se poate ca Federatia sa detina jucatori de fotbal, fie ca e vorba despre juniori, lasand de inteles ca intr-un astfel de caz ar exista un conflict clar de interese.

Mai mult, patronul si antrenorul Viitorului crede ca Federatia ar trebui sa sustina academiile din tara, nu sa intre in competitie cu ele:

"Eu fac totul sa depind de mine. Doar de mine. Am 50% dintre internationalii de juniori. Eu nu intru in concurenta cu FRF, eu sunt un club privat. Federatia nu poate sa vrea sa jucatori, nu poate sa detina drepturi asupra jucatorilor. Eu asa cred."

"Federatia trebuie sa sprijine cluburile, nu sa concureze cu ele. Asta e raspunsul meu. FRF trebuie sa sprijine academiile. Eu imi vad de casa mea, dar in toata lumea, federatiile ajuta academiile organizate in interiorul cluburilor. Sprijina cluburile, nu concureaza cu ele"

"Din pacate nu ma simt sprijinit. Si nu e vorba doar despre mine, vorbesc de tot fotbalul din tara. Academiile de tineret nu sunt finantate de nicaieri. Se investeste zero in momentul de fata. Dar vrem sa producem! Pai, asa nu ai cum. In anii '80 s-a investit in centre de juniori, asa a venit succesul nationalei", a declarat Hagi pentru Gazeta Sporturilor.2 comentarii
  • 6 2016
    ivi cu alte cuvinte tu vrei ca federatia sa te finan teze pe tine?pai asa este corect? in loc sa ne bucuram ca in sfarsit FRF vre sa faca ceva bun pentru fotbal dupa 20 de ani de furt ,nu ne convine nici asta...
  • 6 2016
    impatimit Da ! O noua mega ineptie a federatiei ! In loc sa cheltuiasca sumele disponibile pe organizare de competitii cum existau in trecut ( cluburi de divizia a 3-a , detineau echipe la toate categoriile de varsta : juniori republicani / 1, 2 , 3 , cadeti ....etc ) , se preocupa de concurenta neloiala !!! Creti competitii domnilor federali : Liga 1 ar trebui sa aiba competitie de juniori paralela cu seniori pt. a da avant tinerilor ! Ocupativa de noi regulamente : Liga 1 - fiecare echipa sa foloseasca pusti romani under 21 in teren si pe banca - premiati echipele care fac acest lucru .....etc, etc , etc !!!!...
  • 6 2016
    Atila Nagy Din vederea mea,Federatia de Fotbal al Romaniei si acum cauta un asa sa-l spun: "Locul unde poate FURAT cu sprijunul legal" Domnilor va intreb: Nu ati furat destul ? Cat timp trebuie mai pentru oameni din Romania sa-l intelege, nu mai lasati pentru toate lumea cine ajunge la un post si are sanse sa-l fura cu niste ordin... Daca vreti un Tara unde este bine de trait,atunci nici in Fotbal sau alte sporturi nu se poate lasa sa-l fura conducatori!!!! Ca voi santeti cei care puteti decide,voi oameni din Ramania ce este bine pentru voi,sa-l aveti la toate mesele de conducatori oameni de treaba sau oameni care numai vor sa-l fure cat mult se poate. Un Federatie nu poate sa-l tine jucatori ca un proprietar si vanda pentru cluburi de sportiv,numai deacea vrea si Dl.... aceasta lucru,ca se vede bani....multi bani la aceasta lucru...pe Dl....credeti intereseaza dupa 10-15 ani unda ajunge Fotbalut din Romania? Eu cred pe Dl. intereseaza cat de mult pote asa spunem Legal sal fure de la Fotbalul Rom...
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT