alex chipciu Steaua Liga 1

"Nu ma mai regasesc" Mesajul lui Chipciu pentru fani, inainte de ASALTUL final pentru titlu. Cheia revenirii Stelei

Alex Chipciu le-a transmis un mesaj special fanilor prin intermediul paginii sale de Facebook. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Mai 2015, 13:27
Data actualizarii: Vineri 08 Mai 2015, 14:15

Atacantul Stelei recunoaste ca are o perioada mai slaba, dar spera ca impreuna cu colegii sai sa isi revina si sa reuseasca sa doboare ASA Targu Mures in ultimele patru etape. Atat mai au la dispozitie pentru al treilea titluil consecutiv jucatorii Stelei. Pentru jucatori ca Alex Chipiu, castigarea campionatului poate insemna si un transfer spectaculos in strainatate.

"Am batut-o pe Dinamo cu 3-1 si ne-am bucurat cu totii, dar victoria asta nu inseamna nimic daca nu luam campionatul. Ieri a fost 7 mai. Cand am ajuns la Steaua, visam sa reusesc si eu o performanta ca cea de la Sevilla, dar situatia de acum nu-mi permite nici sa visez.

Nu mai jucam la adevarata noastra valoare si suntem pe locul doi. Eu nu ma regasesc, dar stiu ca pot mult mai mult de atat. Trebuie sa tragem de noi si sa dam TOTUL. Nu depinde de noi? Ba da! Depinde de mine, de Rusescu, de tine, de antrenor, de noi toti. Daca Tg. Mures se impiedica si noi nu castigam cele 4 finale ramase, degeaba.

Nu rezolvam nimic daca ne plangem sau privim inapoi. Depinde de noi si impreuna trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta ca sa luam titlul. Pentru ca locul 2 nu e demn de Steaua. Locul preferat al stelistilor e primul loc. Si asa trebuie sa ramana", a scris septarul Stelei. 

 

Am batut-o pe Dinamo cu 3-1 si ne-am bucurat cu totii, dar victoria asta nu inseamna nimic daca nu luam campionatul....

Posted by Alexandru Chipciu on Friday, May 8, 2015
Modifică setările cookies