"Nu inteleg de ce a ajuns asa!" Sumudica a vrut sa mute Astra in GIULESTI! Situatia prin care trece clubul

"Nu inteleg de ce a ajuns asa!" Sumudica a vrut sa mute Astra in GIULESTI! Situatia prin care trece clubul

Astra are probleme din cauza terenului din Giurgiu. Nu va putea juca acolo in Europa. Gazonul este prea prost.

Sumudica spune ca inainte de a alege National Arena pentru primul meci de acasa pe teren propriu in Europa League, s-a gandit sa mearga la Cluj.

In campionat, acesta a luat in considerare chiar si varianta de a juca in Giulesti, insa terenul de acolo nu este omologat.

"Vom juca pe National Arena. Mai era vorba de Cluj din cate stiu eu, unde a jucat echipa nationala. Trebuia sa fie un stadion pe care sa-l accepte UEFA. Nu putem juca la Giurgiu din cauza gazonului."

"Se ocupa o firma de gazon acum. Nu stiu de ce a ajuns asa. Era unul dintre cele mai bune gazoane din tara."

"UEFA a trimis un om sa vada gazonul iar acesta a spus ca nu se poate juca. Daca la Giurgiu ne plangeam destadion, intr-un monstru de stadion ca National Arena nu stiu cati spectatori vor veni. Facem o coregrafie numai cu familiile si prietenii."

"Era mai bine sa jucam la Giurgiu. Acum jucam pe un teren neutru, fara spectatori. Nu cred ca pleaca niciuna dintre echipe cu un procent mai mare."

"Jucatorilor le convine, unii erau bucurosi datorita calitatii gazonului, ca vor avea alt meci cu Steaua pe Arena Nationala. Altii erau dezamagiti, cunosteau la Giurgiu, aveau reperele lor, tabieturile lor."

"Eu am vrut sa joc meciul de luni cu Gaz Metan pe Giulesti. Dar nu e omologat terenul. Eu mi-as fi dorit. Cred ca publicul giulestean avea nevoie de un meci", a declarat Sumudica la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies