Liga 1

"Nu i-ar strica puțină modestie lui Vlad!" Acum a venit și replica lui Mihai Stoica pentru Duckadam 

Andrei Vlad și-a recâștigat locul de titular în poarta celor de la FCSB și va juca duminică, în Gruia, în derby-ul cu CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 14:04
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 14:28

Partida din etapa a șaptea, programată de la 21:30, e în format LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Înaintea meciului de la Cluj-Napoca, Mihai Stoica, managerul vicecampioanei a răspuns mai multor întrebări adresate de fanii grupării roș-albastre.

  • Mihai Stoica, un alt om! E schimbat la 180 de grade

În discuția de pe pagina de Facebook a FCSB-ului, Stoica a abordat și subiectul Andrei Vlad, portar convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru partidele naționalei din luna septembrie. 

Replica lui MM Stoica pentru Duckadam 

 

Fostul președinte de imagine de la FCSB, Helmut Duckadam, spusese recent că Vlad "e arogant și că ar trebui să dea dovadă de modestie".

MM a replicat cu diplomație și a încercat să-i creioneze portretul golakeeper-ului în vârstă de 22 de ani. 

"Vlad e definiția smereniei, omului sfios, e cu puțin prea mult bun simț, poate asta i-a cauzat în multe rânduri și a pus presiune suplimentară. 

Ce greșeli fac portarii în România sau în Europa... Se trece neobservat. Dacă greșește Vlad, e criticat! Mi-aș dori să fie arogant, mi-aș dori să fie nesimțit, dar nu se va întâmpla asta. 

Anul trecut a fost de departe portarul cu numărul 1, dar din cauza erorii din meciul cu Craiova, i-a sărit mingea din Copacabana de la Giurgiu, a sărit lumea pe el", a spus Mihai Stoica, sâmbătă dimineața, în timpul unei intervenții, pe Facebook-ul celor de la FCSB. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies