"Nu exista conflicte intre mine si Costel!" Dica a explicat de ce nu a facut deplasarea la Kiev! Mesajul fostului golgheter

"Nu exista conflicte intre mine si Costel!" Dica a explicat de ce nu a facut deplasarea la Kiev! Mesajul fostului golgheter

Nicolae Dica a tinut sa ii asigure pe fani ca nu exista niciun conflict intre el si Costel Galca, dupa ce nu a facut deplasarea la Kiev si s-a deplasat la Galati cu masina personala.

"Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dica, doreste sa faca o serie de precizari cu privire la articolele aparute in ultimele zile, conform carora intre el si antrenorul principal, Constantin Galca, ar exista un conflict.", scrie pe pagina oficiala de Facebook a Stelei.

"Nu exista si nici nu a existat vreun conflict intre noi doi, asa cum a spus si Costel. Suntem un grup unit si ne intelegem bine cu totii. Eu nu am facut deplasarea la Kiev deoarece era randul meu sa raman la Bucuresti, asa cum s-a intamplat cu Laurentiu Rosu atunci cand am jucat la Aktobe. De asemenea, eu am stat la toate partidele din Liga 1 pe cele cinci locuri aditionale si iau loc pe banca in situatia in care nu o face Rosu. La meciurile din UEFA Champions League si UEFA Europa League am stat mereu pe banca, fiindca acolo este permis ca sapte oficiali sa faca asta. La Galati am venit cu masina fiindca sambata am avut de rezolvat niste probleme personale si am primit acceptul lui Costel sa nu vin impreuna cu echipa, din preziua meciului. Consider ca nu este normal sa se continue cu acest subiect, deoarece nu exista nici macar o urma de adevar in tot ce s-a scris in ultima perioada pe aceasta tema", scrie intr-un comunicat semnat de Nicolae Dica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies