"Nu este primul antrenor peste care se bagă". Mihai Stoica, considerat principalul vinovat pentru plecarea lui Leo Strizu

Valeriu Rachita antrenor fcsb FCSB Leo Strizu Mihai Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Martie 2023, 15:22
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 15:20

Leo Strizu, antrenorul 'din acte' al FCSB-ului, și-a dat demisia la flash-interviu după victoria „roș-albaștrilor” în fața celor de la Petrolul Ploiești.

La conferința de presă, tehnicianul s-a plâns de anumite articole din presă în care s-ar fi vorbit despre rolul său insignifiant de la echipă, sursa jurnaliștilor fiind o persoană din cadrul clubului.

Valeriu Răchită pune tunurile pe Mihai Stoica
 

Fostul jucător de la Steaua (FCSB) este de părere că managerul general de la echipă este cel care l-a săpat pe Leo Strizu, declarând că nu este pentru prima dată când face asta.

"Pe mine m-a luat prin surprindere numirea lui, am vorbit cu el. Știam unde se duce și ce este acolo, dar nu credeam că se poate ajunge atât de jos din punct de vedere al comportamentului față de Leo Strizu, un fotbalist important al României.

Un băiat extraordinar, pe care eu l-am prins la Steaua în 2003-2005. Cum să-l umilești în halul ăsta? Nu e primul antrenor peste care se bagă MM. Mai sunt antrenori care au spus că aveau un ghimpe în coastă, că aveau probleme din punct de vedere al relaționării cu patronul clubului.

Poate antrenorii revin la meseria pe care au îmbrățișat-o. Nu poți să te duci ca sclavete, să stai în fața unei tablete și să faci ce îți apare pe tabletă. Dacă aș fi în locul lor (n.r. – antrenorii de la FCSB), nu m-aș mai uita în oglindă dimineața. Cum să mă duc la un loc de muncă și să nu am niciun cuvânt de spus, să fiu umilit?

Să nu îl lași pe Strizu să intre pe terenul de antrenament? Să nu îl iei în cantonament? Pe antrenor! Ce e asta? Până la urmă, Strizu este un nume. Este acolo de 20 de ani. E un om prea bun pentru ce se întâmplă acolo.

La cum îl știu eu pe Leo, se ducea să îl bată pe MM. Sigur! Din respect pentru Teia și Gigi, nu a sărit calul. Leo era băiat de oraș, și smardoi, și fotbalist, și de toate. La ce umilință a fost supus… câteodată nu mai reziști", a declarat Valeriu Răchită, potrivit Fanatik.

VIDEO | Conferința de presă a lui Leo Strizu după FCSB - Petrolul Ploiești 4-1
 


Leo Strizu a dezvăluit motivul pentru care demisionează de la FCSB (02/03/2023) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!