VIDEO EXCLUSIV Nu e Tavi Popescu! Daniel Pancu este impresionat de un alt jucător din Liga 1: „E un mic fenomen!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 12:25
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 13:10

Fostul internațional român este încântat de un mijlocaș ofensiv din campionatul României.

Victoria clară cu Gaz Metan Mediaș, 8-0, din runda a cincea din playout a avut un remarcat. Rareș Ilie (19 ani) a marcat o dublă și a ajuns la 5 goluri în acest sezon de Liga 1. Pe lângă asta, mijlocașul ofensiv al lui Adrian Mutu (43 ani) a mai oferit și 9 pase decisive. 

Iar Daniel Pancu (44 ani) îi prevede un viitor strălucit fotbalistului legitimat la Rapid. Însă, antrenorul-coordonator al Academiei de Fotbal Voluntari avertizează că evoluția lui Rareș Ilie depinde și de alți factori, nu numai de cei legați de fotbal. 

Daniel Pancu: „Mi se pare un băiat așezat!”

„Vorbeam cu Nico în tribună. Noi cred că am fost ultimii jucători ai Rapidului care la 19 ani marcam goluri în prima ligă. E clar că e un mic fenomen. Mi se pare un băiat așezat. Nu-l cunosc. A fost la 2-3 antrenamente cât timp am fost acolo. Ține mult de educație și de caracter dacă va reuși. În România au fost foarte mulți jucători talentați care s-au pierdut pe drum. El demonstrază deocamdată că e șablonul acela cu picioarele pe pământ”, a declarat Danile Pancu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Următorul meci pentru Rapid va fi tot pe teren propriu, de data aceasta cu Sepsi OSK, pe 23 aprilie, de la 21:00.

Clasament playout 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!