"Nu e in regula ce a facut, o sa avem o discutie cu el!" Stanciu, pus la punct de conducerea Stelei dupa ce a aratat semne obscene catre suporteri

Nicusor Stanciu Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2016, 14:16
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2016, 14:24

Tensiunea finalului de meci de la Severin l-a facut pe Stanciu sa aiba o iesire necontrolata la adresa suporterilor adversi.

Stanciu a transformat penalty-ul din minutul 85 si fost prima tinta a suporterilor furiosi de la Severin, care au acuzat vehement arbitrajul lui Marius Avram. Mijlocasul Stelei a fost injurat in drum spre vestiare si le-a raspuns spectatorilor cu degetul mijlociu.

Mihai Stoica, noul director sportiv al Stelei, condamna gestul lui Stanciu.

"Nu e inregula ce a facut, dar ce sa faci, se intampla. Nu e un tip care sa provoace, el e un baiat cuminte. Nu e in regula ce a facut, o sa discutam pe tema asta."

"Dar luati in calcul ca de o saptamana, de la meciul cu Lituania, se discuta numai de el. Numarul 10, noul Hagi... E un copil de 22 de ani pana la urma."

"Si mai luati in calcul faptul ca batuse acel penalty cu cateva minute inainte, a fost o incarcatura incredibila. Eu va dau cuvantul meu, credeam ca rateaza", a spus Stoica la DigiSport.

Sursa foto: DigiSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!