"Nu e adevarat ca a vrut sa plece, e printre cei mai profesionisti jucatori pe care i-am avut vreodata!" Reghe explica situatia unuia dintre favoritii stelistilor

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Februarie 2014, 19:46

	"Nu e adevarat ca a vrut sa plece, e printre cei mai profesionisti jucatori pe care i-am avut vreodata!" Reghe explica situatia unuia dintre favoritii stelistilor

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

A fost adus sa fie golgeter, insa n-a reusit sa ajunga la nivelul asteptat. Kapetanos e abia a 4-a optiune in atac la Steaua dupa Chipciu, Keseru si Piovaccari. Grecul face in continuare parte din planurile clubului, anunta Reghecampf. Antrenorul Stelei infirma faptul ca Pantelis si-ar fi dorit sa paraseasca Ghencea in ultima perioada de transferuri.

"Imi doresc sa marcheze cat mai mult toti jucatorii nostri ofensivi. In momentul de fata, concurenta e foarte mare, e greu si pentru Kapetanos, si pentru Piovaccari. Vand vor avea posibilitatea de a juca, ei trebuie sa marcheze. Nu am auzit nimic despre o eventuala dorinta a lui Kapetanos de a pleca.

E unul dintre cei mai profesionisti jucatori alaturi de care am lucrat, nu l-am auzit sa se planga niciodata. El se pregateste la capacitate maxima, dar asa e la fotbal, trebuie sa-si astepte randul", a spus Reghecampf la Sport.ro.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies