VIDEO EXCLUSIV Nu Croitoru sau Mutu, Adrian Mititelu dezvăluie omul-surpriză care a creat echipa la FCU Craiova: „El a ales jucătorii!” 

Adrian Mititelu (54 ani), noi dezvăluiri din cadrul clubului FCU Craiova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 12:07
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 13:22

FCU Craiova a impresionat în startul acestui sezon. Cu 4 puncte în primele 3 etape, oltenii au izbutit să o învingă pe CFR Cluj, 3-1, la capătul unui joc dominat în totalitate, și să o încurce pe FCSB pe Arena Națională, 1-1, în ultima etapă. 

Adrian Mititelu (54 ani) este optimist că clubul pe care-l finanțează poate fi surpriza acestui campionat. Mai mult, omul de afaceri a ținut să-l laude pe fiul său, Adrian Mititelu Jr., pentru alegerile inspirate pe care le-a avut în ultimele sezoane în materie de jucători. 

Adrian Mititelu: „Este un tânăr foarte talentat și inteligent!” 

„Fiul meu a luat cele mai multe decizii cu privire la jucători. E un copil, mulți îl consideră un tânăr de bani gata, dar nu este așa. Chiar dacă este el mai mult tatuat decât prevede norma. Este un tânăr foarte talentat și inteligent. El a fost și fotbalist, dar pentru că a fost băiatul lui Mititelu și a prins un moment greu... .

Vă spun adevărul, nu că vreau să-l laud pe fiul meu. El a creat jucătorii, el i-a ales, el i-a simțit”, a declarat Adrian Mititelu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies