"Nu am vorbit cu Reghecampf sa vina la Steaua" Dezvaluiri despre "disparitia" lui Galca si situatia din vestiar in aceste momente

"Nu am vorbit cu Reghecampf sa vina la Steaua" Dezvaluiri despre "disparitia" lui Galca si situatia din vestiar in aceste momente

Argaseala respinge total ideea ca jucatorii Stelei ar fi renuntat sa mai traga cu Otelul ca sa scape de Galca.

"Tanase a jucat la Astra aproape impotriva vointei medicilor. A zis ca vrea sa forteze sa joace", spune Argaseala, incercand sa explice cat de tare au tras jucatorii in ultimele meciuri ca sa faca fata ritmului din campionat.

Rezultatele slabe pun presiune pe Galca, iar Reghecampf ii sufla in ceafa, la fel de tare ca si ASA. Galca a surprins pe toata lumea cand a decis sa nu vina la botezul fetei lui Chipciu. Reghe a fost insa acolo.

"Daca Galca a considerat ca este mai bine sa nu vina la botezul lui Chipciu, probabil ca asa este cel mai bine. El si-a facut un alt program", a mai spus Argaseala la DigiSport. Presedintele Stelei a mai declarat ca nu a vorbit cu Reghe la botez despre o venire la Steaua:

"E adevarat ca am vorbit cu toata lumea de acolo, inclusiv cu Reghecampf. Nu am discutat cu Reghecampf sa vina la Steaua. Am avut discutii cu toata lumea."

Presedintele din Ghencea crede ca schimbarea la Steaua nu va veni odata cu antrenorul, ci de la jucatori: "Singura schimbare poate sa vina din interiorul echipei. Sa spuna ca asa nu se poate!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal în PNL, între taberele Cîțu și Orban. Acuzații de ”trădare” și ”război”
BRAT
Modifică setările cookies